IŞİD'e operasyon!

IŞİD'e operasyon!
KONYA'da terör örgütü IŞİD üyesi oldukları iddia edilen gruba yönelik yapılan şafak operasyonunda 1'i kadın, 14 kişi gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü IŞİD üyesi oldukları iddia edilen bir gruba yönelik bugün eş zamanlı operasyon düzenledi. Daha önceden belirlenen adreslere yapılan baskında 1'i kadın 14 kişi gözaltına alındı. Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler daha sonra ifadeleri alınmak üzere Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor..

Şanlıurfa’da IŞİD operasyonu; 14 gözaltı
ŞANLIURFA’da polis tarafından düzenlenen operasyonda; terör örgütü IŞİD üyesi oldukları iddia edilen 14 kişi gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, IŞİD üyesi oldukları öne sürülen kişilere yönelik kent merkezindeki bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan baskınlarda, IŞİD üyesi olduğu öne sürülen 14 kişi gözaltına alınırken, evlerindeki aramalarda bazı malzemelere de el konuldu. IŞİD üyesi olmakla suçlanan 14 şüphelinin Terörle Mücadele Şubesi’nde sorgulanmasına başlandı. 


İzmir'de IŞİD operasyonu
İZMİR'de IŞİD terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, örgüt adına faaliyette bulunduğu ve boru tipi bomba yapımı için malzeme bulundurdukları ileri sürülen 7 kişi gözaltına alındı.

İzmir Emniyeti Terörle Mücadele Şubesi'ne bağlı polisler, kente IŞİD terör örgütü adına faaliyette bulunup, boru tipi bomba yapımı için malzeme bulundurdukları iddia edilen şüphelilerin yakalanması için harekete geçti. Özel Harekat Şubesi polislerinin de katılımıyla bugün sabah saatlerinde çok sayıda adrese operasyon düzenleyen polis, A.B. (30), M.K. (42), A.D. (20), İ.T. (27), O.D. (37), H.Ç. (33) ve Y.K.'yı (23) yakaladı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, 1 ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait mermiler, uzun namlulu silaha ait fişekler, örgütsel doküman ve dijital malzemeler ele geçirildi. Gözaltına alınan 7 kişi, sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.