İş Yeri ve Personel Verimliliğini Arttıran Assistant 24

İş Yeri ve Personel Verimliliğini Arttıran Assistant 24
Assistant 24, Arge 24 bünyesinde geliştirilmiş olan ve Android işletim sistemli cihazlarda kurulumu yapılan bir uygulamadır.

 

 

Assistant 24, Arge 24 bünyesinde geliştirilmiş olan ve Android işletim sistemli cihazlarda kurulumu yapılan bir uygulamadır. Bu uygulama, aygıtlara ait konum geçmişi, çağrı geçmişi, rehber gibi verileri sizler için kaydeder. Böylece cihazınızı uzaktan izleme şansını yakarsınız.

İş yeri ve personel verimliliğini arttıran ile son yapılan görüşmeleri ve diğer tüm görüşmeleri günlük, haftalık, aylık olarak görebilirsiniz. Ayrıca görüşme sürelerini ve cihazların konum bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. Bunun yanında yazılım; aygıtın telefon rehberi, gelen mesaj kutusu ve kurulu uygulamalar kısmıyla ilgili de görüntüleme sağlar. Tüm raporları filtreleme sistemi ile daraltmanız da mümkündür.

Assistant 24 Uygulamasının Sunduğu Hizmetler

İş yerlerinde iyi bir verimin sağlanabilmesi için zaman yönetimi gerekir. İş yeri ve personel verimliliğini arttıran Assistant 24, belirli bir süreç içerisinde en çok zaman alan görüşmeleri ve müşterileri sizler için raporlar. Bu sayede maksimum verim alabilmeniz için gerekli iş akışını kolayca oluşturabilirsiniz. Ayrıca müşterilerinizle ilgili analizlerde bu verileri kullanabilirsiniz.

Assistant 24 yazılımının sunduğu tüm hizmetler aşağıdaki gibidir:

  • Çağrı takibi: Tüm çağrılar kayıt altındadır.
  • Rehber takibi: Cihaza ait rehber tek bir ekrandan görüntülemek mümkündür.
  • Mesaj takibi: Cihaza gelen mesajlar anlık olarak takip edilebilir durumdadır.
  • Konum takibi: Cihazın bulunduğu konumlar arşivdedir.
  • Ekran takibi: Cihaza ait ekran görüntülerine erişilebilir.
  • Durum bildirimi: Cihazın durum raporları maile gelir.
  • Hesap takibi: Cihazın Google hesaplarını görüntülemek mümkündür.
  • Güvenli entegrasyon sistemi: Uygulamalarla kolay entegrasyon sağlar.

Assistant 24 Başvuru

Assistant 24, mükemmel iş planları oluşturarak zaman kaybını önlemek isteyen firmalara veri ve rapor hizmeti sağlamaktadır. Bu nedenle yüksek verimlilikle çalışma yapmak isteyen firmalar için oldukça avantajlıdır. Siz de bu yazılım ile cihazlardaki çağrı, konum, durum, rehber gibi bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

İş yeri ve personel verimliliğini arttıran Assistant 24 yazılımının başvurusunda bulunmak isterseniz ile telefon numaraları üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Arge 24 web sayfası üzerinde başvuru formu yer almaktadır. Bu formu doldurursanız en kısa süre içerisinde firma yetkilileri sizlerle iletişime geçecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.