SAMSUN'DA ALTYAPI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

SAMSUN'DA ALTYAPI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "İlçe belediyesi ve Büyükşehir'in imkanlarını birleştirdik. İş makineleri haftaya mahallelere iniyor. İyi bir hizmet dönemi hedefliyoruz" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, tüm ilçelerde başlattığı ‘Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları'nın 7'ncisinde 19 Mayıs İlçesi muhtarlarıyla bir araya geldi. Büyükşehir ve 19 Mayıs Belediyesi bürokratlarının tam kadro yer aldığı toplantıda, muhtarların tüm talep ve önerileri dinleyen Demir, "Belediyelerimizin imkanlarını birleştirip, iyi bir planlama ile iyi bir hizmet dönemi hedefliyoruz" dedi.

mustafa-3.jpeg

"HAZIRLIKLAR TAMAM, HAREKETE GEÇİYORUZ"
İlçe belediyeleriyle ortak çalışmalar yürüterek sorunların çözümü ve yeni hizmetlerin sağlanması için büyük gayret göstereceklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bugün 7’inci ilçemizde, 19 Mayıs'ta muhtarlarımızla istişare toplantısı yapıyoruz. Büyükşehir'in üst yönetimi ve 19 Mayıs’taki teknik kadro ile sizlerle bir araya geldik. Seçim kampanyası döneminde, bu meydanda bu toplantıları yapacağımızı söylemiştik. Hazırlıklarımızı yaptık. Önümüzdeki hafta iş makinelerini mahallelere indiriyoruz. Konuşacağız, not alacağız, birlikte hareket edeceğiz. Özellikle kırsal alt yapıyı önümüzdeki 5 yılda tamamlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

mustafa-1.jpeg

"VERİMLİ ÇALIŞMA VE TAKİP ŞART"
Yapılacak olan çalışmalarda ana aktörün ilçe belediyeleri olacağına dikkati çeken Başkan Demir, "Büyükşehir Belediyesi olarak her konuda destek olacağız. İyi bir iş birliğiyle birlikte ilçe belediyesi ve Büyükşehir'in imkanlarını birleştirip, iyi bir planlamayla iyi bir hizmet dönemini hedefliyoruz. İçme suyu, kanalizasyon, yol çalışmaları, hepinizin bildiği üzere, makine ağırlıklı. Bir de takip gerektiriyor. Bize ait olan makineleri verimli kullanacağız. Gerekirse makine kiralayacağız. İyi bir 5 yıl geçirmek zorundayız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin yerel yönetimler ayağında hizmet ve yatırımlarla dolu bir çalışmayı gerçekleştireceğiz" dedi. Muhtarlarla buluşmanın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Büyükşehir ve 19 Mayıs Belediyesi bürokratlarıyla birlikte ilçede gerçektirilecek proje, hizmet ve yatırımların görüşüldüğü bir toplantı gerçekleştirdi.
 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.