İron A.Ş Samsun’daki Yatırımlarına Devam Ediyor

İron A.Ş Samsun’daki Yatırımlarına Devam Ediyor
İron A.ş bünyesinde bulunan ecy metal demir çelik nakliyat ltd şti Samsunun Çarşamba ilçesinde bünyesindeki 11 adetlik lojistik parkını genişleterek 25 adet daha yeni araçlar alarak filolarını ecy metal nakliyat şirketine eklediler.

 İron A.Ş yönetim kurulu başkanı Cengiz Yıldırım İron A.Ş yönetim kurulu Başkan yardımcısı Engin Yıldırım ecy metal nakliyatın şuan 35 adetlik filolarının 1 yıl içerisinde 100’e tamamlayacaklarını ve Çarşamba da lojistik bir köy kurulacağını söylediler. Çarşamba Kavakdibi ve Çarşamba Sanayideki fabrikalarda Çarşamba halkına iş imkanı sağlayan İron A.Ş ailesi bu proje ile birlikte tekrar iş imkanı sağlamaktadır.

Konu ile ilgili gazetemiz Çarşamba temsilcisi Emin İnan’ a açıklamalarda bulunan İron A.Ş Samsun Bölge Müdürü Özkan Yıldırım ‘’İron A.Ş ailesi olarak Samsunumuza ve Çarşambamıza yatırımlarımız devam etmektedir. Lojistik köy kapsamında başladığımız bu yolda işimizi en iyi şekilde yapacağız. Bu nedenle Cengiz ve Engin Yıldırım beylere verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

İron A.Ş Samsun Fabrikalar müdürü Hüseyin Albayrak’’bir çok iş kolunda yaptığımız yatırımla iş imkanı sağlayarak halkımıza daha hizmet etmekteyiz. Lojistik köy kapsamında bünyemizde bulunan ecy metal nakliyat firmamızın başarısı ortadadır. İnşallah yeni iş kolları ile daha çok hizmet edeceğiz. Cengiz ve Engin Yıldırım beylere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz.

Ecy Metal Nakliyat Genel Müdürü Kemal Hacıoğlu ‘’Geçen Hafta Aksaray da tırlarımızı teslim alarak filomuza 25 adet yeni tırlarımızı ekledik. Toplamda 35 adet tır filomuzla Türkiye’nin birçok yerine hizmet etmekteyiz dedi. İnşallah bu sayı Sayın Cengiz ve Engin Yıldırım sayesinde dahada artacaktır. Yönetim kurulumuzdan aldığımız bu güçle bizde çalışma arkadaşlarımızla birlikte daha dinamik ve severek çalışmaktayız. En büyük gücümüz amacımız Çarşambadaki halkımıza iş imkanı sağlamamızdır dedi. Bu nedenle Sayın Cengiz ve Engin Yıldırım beylere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz

EMİN İNAN

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.