Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

İNZİVA

Büyük Samsunspor taraftarları öncelikle sizleri yeni sezonda tüm saygı ve sevgimle selamlıyorum.Ne demişler, “Efsaneler ölmez sadece inzivaya cekilirler.”Birlikte cok çileler çektik. Hakettigimiz ve arzuladığımız süper denen ligte olmasak bile Yüksel başkan gelmeden ki halimizle bugünümüzü kıyasladığımızda gerçekten ne kadar şükür etsek az.Yeterli mi? tabiiki değil. Ancak Altay deplasmanı bence artık güzel günlerin habercisiydi ve tartışmasız Türk futbol tarihine adını altın harflerle kazımış olan takımımız çekildiği inzivadan artık çıkıcak, çıkmalı...
Geçmişe gidersek evet ne demiştik çok zor günler atlattık. Sayın valimiz Osman Kaymak’ında büyük çabalarıyla bitti denen Samsunspor’umuz Yüksel başkanımız ile doğruldu. Ama unutulmamalıdır ki “Her son yeni bir başlangıç doğurur”. Nasihatlar bilenlerin olsun biz yaşayarak öğrendik. Ve şimdi geçmişte ve geçen sezon yaptığımız hatalardan ders alarak bu sene artık süper denen lige takımımızın çıkacağına yürekten inanıyorum.
Maça gelirsek evet eksiklerimiz vardı. Ancak kaleye uzun bi süre sonra bu kadar rahat gidebilen bir takım izledik. Bunun sebebide artık o arzuladığımız ve en başından beri savunduğum sprinter, dribling yapabilen oyuncu çokluğuydu.
Maçı daha erken koparabilirdik nitekim bir pozisyonda Foffana sol çizgiden içeriye veremediği ve Laura’ nında kaleciyle karşı karşıya kalıp vermediğı paslar boş kaleye gol atmamızın önüne geçti. Bu topları daha garanti kullanmanız lazım beyler...

img-20220814-wa0001.jpg


Eksiklerimize gelecek olursak çıkarken basit hatalar yaptık kalemizde gol de görebilirdik. Sebebi bence Osman ve Boldrin'in şuan kesinlikle eski performanslarında olmamasıydı. Osman’ ın zaten en büyük özelliği top kullanma becerisinden çok mücadele gücü ön planda bir oyuncu olmasıydı ancak bunu yapamadı. Sıkışan bölgelerde Boldrin bu sorunu çözebilirdi, insiyatif alıp geriden top alıp bizi rahatlatmasını bekledim fakat onuda hazır göremedim dolayısıyla çıkarken basit hatalar yaptık. İlerleyen haftalarda diğer futbolcularımızla bu oyuncularımız da form tuttuklarında bu sorunun da ortadan kalkıcağanı düşünuyorum. Zaten alternatifli de bi kadromuz var. Laura’ yı ise fizik olarak iyi buldum. Deplasmanda oyunda bize çok fayda sağladı. Celil ise kalitesini bence bir kez daha kanıtladı.
Beyler sakın ha aldığımız galibiyeti küçümsemeyelim.  Çok önemli bir rakibi yendik. Altay mücadele gücü yüksek bir takımdi. 40 derecede iyi mücadele ettik. İlerleyen haftalarda da Altay toparlanıp sorunlarını çözerse emin olun çok can yakıcaktır ve bu ligte de kalıcaklarını düşünüyorum.
Ancak şimdi gerçekten rakibimiz olan bir takım olan Eyüpspor ile bildiğiniz gibi cumartesi günü önemli bir maça çıkıcağız. Maç evimizde olduğu için büyük Samsunspor taraftarı en az 25 bin ateşli taraftarımız ile Eyüpspora gerekli tarifeyi gerekeni yapıcaktır diye düşünüyorum.

img-20220814-wa0002.jpg


Bu sebeplede Maça 1-0 önde başlayacağımızı düşünüyorum. Ancak maç sahada kazanılıyor ve ilk 5 hafta sonra daha net takımımız hakkında yorumlarımızın sağlıklı olacağının altını çizerim.
Sadece şunu belirteyim evet iyi yoldayız, yönetim üstüne düşeni yaptı sıra bizde ve taraftarımızın da desteğiyle Eyüpspor maçını kazanmaktan başka hiç birşey düşünmüyorum. Biz üstümüze düşeni yapalım, kapalı gişe yapalım bu stadı. Bu büyük Samsunspor taraftarına çağrımdır, nitekim de bugüne kadar olduğu gibi gerekeni yapacağınızdan da şüphem yok.
Sözün kısası inanıyoruz güveniyoruz. İnşallah Eyüp maçıyla bu güzel başlangıcı devam ettireceğiz arkadaşlar. O ışığı gördük. Hasret bitiyor, söz sırası biz taraftarda o zaman haydi büyük Samsunspor taraftarı cumartesi buluşmak dileğiyle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR