İnşaat insan yutmaya devam ediyor!

İnşaat insan yutmaya devam ediyor!
Sancaktepe'de 6 katlı bir inşaatın temelindeki su birikintisine düşen bir kişinin cesedi itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Aynı inşaatta bir yıl öncede bir kişinin boğularak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay, saat dün saat 22.00 sıralarında Sancaktepe Atatürk Mahallesi, Uysal Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 6 katlı bir apartman inşaatının temelindeki yağmur suyu birikintisine bir kişinin düştüğünü gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye erleri ise botla, inşaat temelindeki su yüzeyinde arama yaptı. Aramalarda herhangi bir sonuç alamayınca suyun tahliye edilmesine karar verildi. İtfaiye ekipleri su tahliye aracıyla temelde biriken suyu boşaltmak için çalışma başlattı. 
Gece başlayan çalışma sabah saatlerinde de devam etti. İtfaiye ekiplerinin çalışma sonucunda Gökhan Şengöz (20) isimli bir kişinin cesedine ulaştı. Olay yeri inceleme ekipleri sudan çıkarılan ceset üzerinde inceleme başlattı. Polis ilk belirlemeler göre cesedin üzerinde herhangi bir darp ya da yara izine rastlanmazken şahsın suda boğulmuş ihtimali üzerinde duruyor.
Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

DAHA ÖNCE DE BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ
Öte yandan yaklaşık 1 sene önce de aynı inşaatın 2. katından biriken yağmur suyuna düşen 26 yaşındaki Mehmet Ali Yılmaz boğularak hayatını kaybetmişti. 

 

İNŞAATTA BULUNAN GENCİN CESEDİ ADLİ TIP KURUMU'NA GÖNDERİLDİ


Sancaktepe'de 6 katlı bir inşaatın temelindeki su birikintisine düşerek hayatın kaybeden Gökhan Şengöz'ün (20) cesedi itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Olay yerine gelen savcı incelemelerde bulundu. Polis ekiplerinin çalışmasının ardından cenaze araca konmak için inşaat alanından çıkarıldı. Bu sırada olay yerine gelen Şengöz'ün yakınları sinir krizi geçirdi. Cenazeye dokunmak isteyen ablası baygınlık geçirdi. Polis ve çevredeki vatandaşlar acılı aileye teselli etmeye çalıştı. Cenaze kesin ölüm sebebinin anlaşılması için savcının talimatıyla adli tıp kurumuna gönderildi. Polisin olayla ilgili geniş çaplı incelemesi devam ediyor. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.