İnegöl Store 2022 Mobilya Modelleri

İnegöl Store 2022 Mobilya Modelleri
Yeni yılla birlikte pek çok alanda olduğu gibi mobilyada da yenilikler yaşanıyor. Bu yılın mobilya trendlerinin ne olacağı büyük bir merakla bekleniyor.

 

Yeni yılla birlikte pek çok alanda olduğu gibi mobilyada da yenilikler yaşanıyor. Bu yılın mobilya trendlerinin ne olacağı büyük bir merakla bekleniyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da mobilya modelleri İnegöl’de şekilleneceği için İnegöllü üreticilerin hangi tarzlara, hangi renklere ya da tasarımlara ağırlık vereceği büyük bir merakla bekleniyor. Tam da bu noktada İnegöl Store 2022 mobilya modellerini yakından görmemize olanak sağlıyor.

İnegöl Store 2015 yılında İnegöl mobilyasını dünyaya açmak gayesiyle kurulmuş olsa da kurucuları yarım asırdan uzun süredir ilçede mobilya sektörünün içinde yer alıyor. Bu yönüyle işi çekirdeğinden biliyorlar ve imalattan satış sonrasına kadar her kademede müşteri memnuniyetini esas alarak çalışmalarına hız veriyorlar. İnegöl ve İstanbul’daki fiziki mağazaları haricinde dijital mağazalarıyla birlikte tüm dünyaya ve Türkiye’nin her yerine mobilya satışı yapıyorlar.

İnegöl Store birçok ayrıcalığı bir arada sunuyor. Bunlardan birisi 200’den fazla İnegöl mobilya imalatçısının ürünlerine tek noktadan ulaşabilmeniz. Üstelik ürünleri görmek ve almak için kalkıp İnegöl’e gitmenize gerek yok. İnternet erişiminizin olduğu her yerden, 7/24 online mağazaya girebilir, ürünleri inceleyebilir, sepetinizi oluşturabilir ve siparişlerinizi verebilirsiniz. Henüz alışveriş esnasında ürününüzün tahmini teslim tarihleri size belirtilir ve ekseriyetle 15 ila 25 gün arasında süre verilir. Çoğu zaman da daha kısa sürede ürünleriniz kapınıza kadar getirilip kurulumu yapılarak kullanımınıza sunulur.

24 ay garanti verilen bütün modellerde sayfa oldukça seçici davranıyor. Bu sayede bir mobilyadaki şu en temel beklentileri aynı anda size sağlıyor:

  • Kalite: İnegöl Store kalitenin müşteri memnuniyetini doğrudan etkilediğini bilerek birinci sınıf malzemelerden üretilen, işçiliği ve hizmeti üst düzey çalışmalar sağlıyor. Böylece satın aldığınız hangi mobilya olursa olsun uzun yıllar ilk günkü görselliğinde ve sağlamlığında kullanabiliyorsunuz.
  • Estetik: Mobilyalar söz konusu olduğunda estetik olmazsa olmaz. İnegöl Store en zevkli tasarımları sizlere sunuyor ve gerek sizlerin gerek misafirlerinizin gördükleri anda hayran kalacağınız, her zaman severek kullanacağınız mobilyaları evlerinize taşıyor. Her tarza ve zevke hitap eden alternatiflerle dekorasyonunuzu nasıl yapmak istiyorsanız ona göre seçim yapma imkânı veriyor.
  • Fonksiyonellik: Her mobilya bir amaca hizmet eder. Bu nedenle bir mobilyanın kullanım amacına uzun yıllar cevap vermesi gerekir. İnegöl Store ergonomik tasarımları ve işlevsellikleri üst düzey mobilyaları beğeniye açıyor.

Yemek Odası Modelleri

İnegöl Store koltuk takımı, , köşe koltuk takımı, genç odası, bebek odası, TV ünitesi, aksesuarlar, çalışma odası, düğün paketleri gibi her türlü mobilyayı sayfasına taşıyor. Bunlar arasında özellikle yemek odası modelleri dikkat çekiyor.

Her tarza ve zevke hitap eden onlarca farklı yemek odası modelini burada bulabiliyorsunuz. New Yemek Odası, Zen Yemek Adası gibi modellerde grinin hoş zarafetini odalarınıza taşırken Kamelya Yemek Odası, Emirgan Yemek Odası gibi modellerde ahşabın doğal renklerini bulabilirsiniz.

Fiyatları Ne Kadar?

İnegöl Store yemek odası fiyatları genel olarak 8 bin ile 13 bin arasında değişiyor. Malzemeye, işçiliğe, tasarıma göre değişse de geniş fiyat aralığıyla her bütçeye hitap eden alternatifler yer alıyor. İndirimler ve kampanyalarla birlikte alıverişleriniz çok daha uyguna gelebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.