"İNANILMAZ OYUNCULAR VAR"

"İNANILMAZ OYUNCULAR VAR"
Yılport Samsunspor Teknik Menajeri Yücel Uyar, kulübün altyapı çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, "2007-2008 doğumlu çocuklarımızın maçlarını seyrediyorum, inanılmaz oyuncular var. Bu çocukların ileride yetenekli futbolcular olmaması için hiçbir sebep yok" dedi.

Samsunspor altyapısının çalışma şartlarının daha iyi olması gerektiğini belirten Yılport Samsunspor Teknik Menajeri Yücel Uyar, "Sorunları aştığımızda Samsunspor üç-beş sene içerisinde her sezon bir sürü transfer yapan değil, kendi oyuncusunu kendisi yetiştiren bir takım olacak. Hedefimiz budur. Genç futbolcu gelişimi benim uzmanlık alanım. Avrupa'da gezmediğim ülke, gitmediğim kulüp kalmadı. Hepsini inceledim. Neticede KRC Genk kulübü ile akademi iş birliğimiz devam ediyor.

wwww-003.jpg

Futbolun üç tane olmazsa olmazı vardır. İyi antrenman, beslenme ve dinlenme. Bunlar doğru şekilde yapıldığında başarı gelecektir. Samsun, adeta bir futbol ovası zaten. Örneğin 2007-2008 doğumlu çocuklarımızın maçlarını seyrediyorum, inanılmaz oyuncular var. Bu çocukların ileride yetenekli futbolcular olmaması için hiçbir sebep yok. Bu çocuklar daha önce Bursa'ya, Ankara'ya, Altınordu'ya gidiyordu. Terse göç vardı ama artık bitti. Artık hepsi bizim çocuklarımız. İnşallah tesislerimizi bitirdiğimizde, onlara daha iyi olanaklar sunduğumuzda her şey çok iyi olacak." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.