İMPARATOR ATEŞ PÜSKÜRDÜ

İMPARATOR ATEŞ PÜSKÜRDÜ
Samsunspor'un efsane oyuncularından Celil Sağır kendi hakkında Yerel bir Gazetede çıkan haberler sornası kişisel sosyal medya hesabından o habere yanıt verdi.

 


YÖNETİME ATEŞ PÜSKÜRDÜ 
Kırmızı beyazlıların unutulmaz futbolcularından Celil Sağır geçiğimiz günler’de Yerel Gazetelerde hakkında çıkan haberlerin ardından açıklamalarda bulundu. Kendisinin Galip Öztürk’cü ve eski Başkan İsmail Uyanıkcı olduğunu belirten Samsunspor’un efsane oyuncularından Celil,”Samsunspor ile alakalı bir yazı yazdım kendi sayfamda. Bir yerel gazete işine gelen kısmı yayınlamış, asıl konu Ismail Uyanık ve Galip Öztürk kısımını kesmiş ve yazmamis. Kendimce bunlar benim yazılarımı pek almazlar derken bir baktım bugün ismini daha önce duymadığım, ama bugün benim ismimi kullanarak yaptığı demeclerle kulübümüzün yöneticisi olduğunu öğrendim." dedi.

SAMSUNSPOR KÖTÜ YÖNETİLİYOR 
Samsunspor Kulübünün bu sezon kötü Yönetildiğini belirten Sağor,"Hakkımda kişiliğimi rencide edici sozler soylediginden mahkemeye vereceğimi belirtim ilk önce. Şimdi ben yazımda Samsunsporlu lugun saygınlığı kalmamışdır dediğimde kimsenin şahsi onuruyla oynamadım.   Kulübün çok kötü yönetildiğini, sıradan bir camia olmadığını herkesin burada başkan yada yönetici olamayacağını belirtmek istedim. Bugünkü yöneticinin de konuşma üslubuyla bu kulüpte nasıl bir profil çizdiğini gördük. Burdan sesleniyorum Onlara. Eğer biraz yureginiz varsa Samsunspor üzerinden ne menfaat elde ettiğinizi anlatırsınız. Benim hayatım hep yanlış kişilerle dost olduğum için hep zorlu geçmiştir. Yaptıysam hata kendime yapmisimdir. Asla Samsunsporuma yapmamisimdir." şeklinde konuştu.

BEN SAMSUNSPORLUYUM ARKADAŞ 
Kırmızı beyazlı Yöneticiler hakkında da açıklamalarda bulunan Efsane oyuncu,"Hasbel kadar orada boşluktan yöneticilik başkanlık yapıp başka takımları tutan şahsiyetler bu camia gün gelir size hesabını soracaktır, Öyle basını arkanıza alarak tv sahibinin arkasında gizlenerek kurtaramayacaksiniz. Yine söylüyorum ben Galip Öztürk'cüyüm, İsmail Uyanık'cıyım. Bu sizin gücünüze gitmeye devam etsin. Ben Samsunspor'luyum arkadaş. Sizin gibi İrlandalı değilim. Ne zamana kadar diyene, Yalakalık yapmadan ölene kadar" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.