İLKEM EĞİTİMDE MARKA OLDU…

İLKEM EĞİTİMDE MARKA OLDU…
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Derebahçe İLKEM öğrencileriyle bir araya gelerek öğrencilere kitap hediye ederken hem destek hem moral verdi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Derebahçe İLKEM öğrencilerini ziyaret ederek ücretsiz çalışma kitabı hediye etti. Öğrencilerle sohbet ederek onlara nasihatlerde bulunan Başkan Erdoğan Tok eğitime verdiği desteğin artarak devam edeceğini ve bu yıl da geçen yıl olduğu gibi büyük bir başarı oranı beklediğini vurguladı. Eğitmenlerle de sohbet eden Başkan Erdoğan Tok müfredat ve kurslarla ilgili bilgi aldı.

HEDEFTE %99’LUK BAŞARI ORANI VAR

İlkadım Belediyesi bünyesinde hizmet veren İLKEM Eğitim Kurumları her geçen yıl gördüğü ilgiyi arttırarak başarılı öğrenciler yetiştiriyor. Bu yıl 750 öğrenci sayısına ulaşan İLKEM’de yeni yıl maratonu başladı. Geçtiğimiz yıl İLKEM Eğitim Kurumlarında eğitim gören 2 Binden fazla öğrenci üniversitelerin 4 yıllık lisans bölümlerine yerleşirken, 250’den fazla öğrenci istediği Lise’ye, 50’den fazla öğrenci ise KPSS ile atanarak kamu kurumlarına yerleşti. Geçen yıl %90’dan fazla başarı oranı yakalayan ve üç farklı yerleşkede her yaştan öğrenciye hizmet verirken eğitimin markası haline gelen İLKEM’de bu yıl hedef %99 başarı oranı olarak açıklandı.

İLKEM GENÇLERİMİZE CAN SİMİDİ OLDU

Her geçen yıl hem talep anlamında ham de başarı oranında hızlı bir yükselişin yaşandığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok öğrencilere çalışma kitabı hediye ederken nasihatlerde bulundu. Bu imkanların sağlanmasının zor olduğunu vurgulayan Tok; “Bu güzel derslikler ve altyapı imkanlarının sağlanması zor bir çalışma ve mücadele süreci gerektiriyor. Özellikle maddi getiri beklemeden yapılan bu çalışmalarda tek karşılık sizlerin eğitim hayatınızda kazandığınız başarılar. İki üniversite bitirmiş bir abiniz olarak okumanın ne kadar önemli olduğunu biliyorum ve sizlere bu yolda bir ışık olma şansı bulmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Sizin değiminizle can simidi haline gelen İLKEM ile her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.