İLKADIMLI GENÇLER GENÇLİK MERKEZİNDE BULUŞUYOR

İLKADIMLI GENÇLER GENÇLİK MERKEZİNDE BULUŞUYOR
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok İlkadım Gençlik Merkezinin öğrencileri ile bir araya geldi.

İlkadım Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri Başkan Tok ile bir araya geldi. Yeşiltepe Camii’nde öğrencilerle birlikte sabah namazının eda edilmesinin ardından yürüyerek Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezine giden Başkan Tok yürüyüş sırasında öğrencilerle sohbet etti. İlkadım Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Erdin eşliğinde öğrencilerle buluşan Tok; “Geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızla güne başlamaktan çok mutluyum” dedi.

 

c-(1).jpg

6 AYDA 5 BİN ÖĞRENCİ

2017 yılı Mayıs ayında açılışı yapılan Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi kısa sürede Samsunlular tarafından şehrin göz bebeği haline gelirken gençlere sunduğu bilim, dil, İslam, sanat, kültür ve spor eğitimleri seçenekleriyle 5 bin öğrenciye ev sahipliği yapıyor. Gençlerin bir araya geldiği modern bir merkez olan İlkadım Gençlik Merkezi öğrencileri ve veliler böyle güzel bir merkezin oluşmasında alt yapı sağlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkürlerini Merkez Müdürü İbrahim Erdin İle ilettiler.

 

-BAŞKAN TOK GENÇLERDEN SÖZ İSTEDİ

Güne başlamanın en güzel şeklinin gençler ve çocuklarla birlikte eda edilen sabah namazının olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Bugün çok mutlu bir günü yaşıyoruz. Sabah namazımızı camilerimizin gülleri çocuklarımızla birlikte eda ettik. Ardından yürüyüş yaparken sohbet etme şansı bulduk. Sonra da bu güzel ve önemli yapıda bir araya geldik. Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi olan İlkadım Gençlik Merkezi sadece mimari anlamda büyük olmanın ötesinde Samsunlu gençlere tam anlamıyla farklı bir dünya açmakta. Burada siz değerli evlatlarımıza İslami eğitim, farklı seçeneklerle dil eğitimi, okul derslerine destek sağlayan kurslar ve kültür, sanat, spor dallarında birçok imkan sağlanmakta. Buradaki bu ilgi ve sizlerin gözlerindeki parıltı bizler için en büyük motivasyon kaynağı oluyor. Biz sizler için her zaman elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz ama sizlerden söz istiyorum, sizlerde dinini doğru şekilde öğrenmiş, vatanına ve bayrağına bağlı ve çok başarılı yetişkinler olmalısınız” şeklinde konuştu.

Ardından “Genç Adam” adlı kitabı gençlerin yanına giderek hediye eden Başkan Tok, tüm öğrencilerle bire bir sohbet ederek düşüncelerini sordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.