İLKADIM'IN HİZMETİ TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLUYOR

İLKADIM'IN HİZMETİ TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLUYOR
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın büyük önem verdiği cenaze hizmetleri, vatandaşların en acılı günlerinde acılarını hafifletmek için gece gündüz çalışıyor.

Sosyal belediyecilik anlayışının hakim olduğu İlkadım Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Cenaze Hizmetleri Şefliği, hizmetleriyle yakınını kaybeden vatandaşların acısını hafifletmek için var gücüyle çalışmaya devam ediyor.

cenaze-hizmetleri-4.JPG

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın büyük bir hassasiyetle önem verdiği hizmetlerin başında gelen cenaze hizmetleri çalışmaları ile yakınını kaybeden İlkadımlılara taziye çadırı, pide, ayran ve çay ikramları ve ulaşım hizmetleri belediye çalışanlarınca ücretsiz veriliyor. İlkadım Belediyesi Cenaze Hizmetleri Şefliği taziye hizmetlerinin yanı sıra kamu kurumları ve STK’lar tarafından gerçekleştirilen etkinlikler ile halkın özel günlerinde talepler doğrultusunda masa-sandalye ve çadır hizmetlerini hizmete sunuyor.

cenaze-hizmetleri-8.JPG

"HEPİMİZ BU BÜYÜK AİLENİN BİR PARÇASIYIZ"
“İlkadım büyük bir aile ve hepimiz bu ailenin bir parçasıyız” diyen Başkan Demirtaş; “2009-2014 döneminde cenaze hizmetlerimizi başlatarak halkımızdan büyük bir takdir almıştık. O yıllarda başlattığımız bu anlamlı hizmetler İlkadım’dan başlayarak Türkiye’ye iyi bir örnek olarak yayıldı. Bugün ise bunun gibi birçok hizmetimiz örnek olmaya devam ediyor” diye konuştu.

cenaze-hizmetleri-7.JPG

"HALKIMIZLA SEVİNCİ DE HÜZNÜ DE PAYLAŞIYORUZ"
Sevinçlerin paylaştıkça çoğaldığını, hüzünlerin ise paylaştıkça azaldığını vurgulayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Halkımızın mutluluğunu arttırmak nasıl ki görevimiz ise üzüntülerinde de yanlarında olarak acılarını hafifletmek bizlerin hem insanlık vazifesi hem de bir başkan olarak görevidir. Bu bilinç ile maddi kaygılar gütmeden tamamen ücretsiz olarak yakınını kaybeden vatandaşlarımızın acılarını cenaze hizmetlerimizle hafifletmeye çalışıyoruz. Belediyemizin personeli cenaze sahibine hiçbir iş bırakmayacak şekilde taziyeye gelen misafirlerini ağırlıyor. Pide, ayran ve çay gibi ikramlarda bulunuyor ve ulaşım hizmetlerini gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum