İLKADIM'DAN ÜCRETSİZ FİDAN

İLKADIM'DAN ÜCRETSİZ FİDAN
İlkadım Belediyesi "Gönül Elçileri Bereket Ormanı” Projesi kapsamında Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda ücretsiz çam ve lale fidanı dağıttı.

İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Türkiye'nin dört bir yanında başlatılan "Gönül Elçileri Bereket Ormanı” fidan dikimi projesi nedeniyle Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda yüzlerce lale ve çam fidanı dağıttı. Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan fidan dağıtım etkinliğine İlkadım Belediyesi Başkan Vekili Erol Köroğlu, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Musa Yüksel, belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Fidan dağıtım etkinliğinden son derece memnun kalan vatandaşlar belediye yetkililerine teşekkür etti. Etkinlikte 200 adet çam, 1500 adet lale fidanı dağıtıldı.

Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan "Gönül Elçileri Bereket Ormanı” projesine İlkadım Belediyesi olarak bizlerde fidan dağıtımı yaparak destekliyoruz. Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirdiğimiz bu fidan dağıtım etkinliğimize vatandaşlarımızın ilgisi oldukça yoğun oldu. Bu yoğunluğu gördükçe geleceğimizin ne kadar aydınlık olacağını görüyoruz. Doğamıza sahip çıkma noktasında önemli hizmetlere imza atıyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.