İlkadım'dan Şehide Vefa

İlkadım'dan Şehide Vefa
Afyonkarahisarda mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavusş Bedri Nayim ismi parka verildi.

İlkadım Belediye Meclisi Ekim ayı Meclis Toplantısı ikinci oturumu İlkadım Belediyesi Gazi Hizmet Binası Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplam 6 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında  Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan 46 yaşındaki Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Naim'in ismi Selahiye Mahallesi sınırları içersindeki Ihlamur Parkı'na verildi. Şehit kıdemli Başçavuş Bedri Nayim'in isminin Ihlamur Parkı'na verilmesi oy birliği ile karara bağlandı. 

ŞEHİT KIDEMLİ BAŞÇAVUSŞ'UN İSMİ PARKTA YAŞATILACAK

Şehit Astsubay Kıdemli Başçavusş Bedri Nayim'in isminin yaşatılması için tüm meclis üyeleriyle birlikte böyle bir karar aldıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerden, 46 yaşındaki Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Naim'in isminin yaşatılması için annesi Nahice Naim'in oturduğu eve yakın olan Ihlamur Parkının adını değiştirdik. Bundan sonra Ihlamur Parkı, Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Naim Parkı olarak anılacak. Bu vesileyle vatanın birlik ve beraberliği için gözünü kırpmadan can veren şehitlerimize saygımızı, onların adını yaşatarak göstermek istiyoruz" dedi.

Öte yandan İlkadım Belediyesi 2016 Mali Yılı Bütçesi 171 milyon 685 bin 676 TL olarak karara bağlanarak oy birliği ile kabül edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.