İLKADIM'DAN HAFTA SONU MESAİSİ

İLKADIM'DAN HAFTA SONU MESAİSİ
İlkadım Belediyesi, vatandaşların mağdur olmaması noktasında Mayıs ayında ödemesi yapılan ÇTV, Emlak vergilerinin 1. taksiti ödemeleri için vezneleri hafta sonu da açık tutuyor

Mayıs ayında ödemesi yapılan ÇTV, Emlak Vergileri 1. taksiti ödemeleri için İlkadım Belediyesi, Gazi hizmet binası ve İlkadım Hizmet binasında bulunan vezneleri hafta sonu da açık tutacak. Vatandaşların mağdur olmaması için hafta sonu veznelerin 09:00'dan 16:00'a kadar açık olacağını belirten İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Musa Yüksel, "Halkımızın vergilerini rahatlıkla ödemeleri için, son gün veznelerde sıkışıklığa neden olmamak için hafta sonu veznelerimizi akşam 16:00 kadar işleme açık bulunduruyoruz" dedi.

Vatandaşların vergilerini son güne bırakmamalarının altını çizen Başkan Yardımcısı Musa Yüksel, " Mükelleflerimiz mayıs ayında emlak ve çevre temizlik vergilerinin 1. taksitlerini son gün olan 31  Mayıs'a bırakmadan hafta sonu da Gazi ve İlkadım binalarımızda hizmet veren veznelerimizden ödeyebilirler. Mükelleflerimizin sıkıntı yaşamamaları için son günden önce ödeme yapmalarını öneriyoruz. " dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.