İLKADIM’DAN DÜNYA ŞAMPİYONLUĞUNA

İLKADIM’DAN DÜNYA ŞAMPİYONLUĞUNA
İlkadım Belediyesi sporcusu Hamide Yavuz İtalya’da gerçekleştirilen Gençler Kick Boks Şampiyonasından dünya birinciliğiyle dönerken İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Genç sporcularımız gurur kaynağımız oluyor” dedi.

İtalya’nın Jesolo şehrinde yapılan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonasında İlkadım Belediyesi Sporcusu 52 kg da Hamide Yavuz dünya şampiyonluğunu elde ederken, Büşra Taştemir de 48 kg da dünya 2.’nciliği kazanarak al bayrağımızı göndere çektirdi. Büyük bir heyecanın yaşandığı final müsabakasını net bir skorla tamamlayan genç sporcu İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un sağladığı imkanlara birincilikle teşekkür etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

“BAŞKANIMIZIN ÇOK EMEĞİ VAR”

Ay-yıldızlı bayrağı göndere çekerken yaşadığı sevinci ve heyecanı anlatan genç ve başarılı sporcusu Hamide Yavuz, “Bugünlere gelmemde İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok ve Antrenörlerimizin büyük emeği var. Başkanımızın sağladığı profesyonel ortamlar disiplinli ve sürekli bir çalışmanın ardından başarıyı yakalayarak bayrağımızı İtalya’da göndere çekmenin Sevinç’ini yaşdım” diye konuştu.

“GENÇLERE VE SPORA YATIRIMIN KARŞILIĞINI ALIYORUZ”

Sporun disiplin, gayret ve emek isteyen bir öğreti olduğuna dikkat çeken İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Belediye olarak spora ve sporcuya önem veren bir belediyeyiz. Açtığımız spor okullarında çok başarılı sporcular yetiştirdik. Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonları çıkardık. Çeşitli müsabakalarda elde ettiğimiz derecelerle sayısız madalya kazandık. Bu başarılar bizi sevindiriyor, gururlandırıyor. Görüyoruz ki güzel şeyler ve doğru hamleler yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bizim yatırımımız her daim insana olacaktır. Bunların meyvelerini gelecekte alıyoruz. Son olarak Hamide Yavuz kızımız İtalya’da gerçekleştirilen Gençler Kick Boks Şampiyonasında sadece İlkadım’ı değil tüm ülkemizi gururlandırdı. Bu güzel başarı için kendisini ve hocalarımızı tebrik ederim” şeklinde konuştu.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.