İLKADIM’DAN AFRİN OPERASYONUNA TÜRK BAYRAKLI DESTEK

İLKADIM’DAN AFRİN OPERASYONUNA TÜRK BAYRAKLI DESTEK
İLKADIM BELEDİYESİ AFRİN OPERASYONU SONRASI ESNAF VE İŞYERLERİNİ BAYRAKLA DONATTI.

İlkadım Belediyesi, Sureyi’nin kuzeyinde devam eden ‘Zeytin Dalı’ operasyonuna katkı sağlamak, milli duyguyu yüksek tutmak ve motivasyon sağlamak için esnaflara Türk Bayrağı dağıttı.

     İlkadım Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Suriye’nin kuzeyinde ve Afrin çevresinde devam eden operasyonlara karşılık vatandaşları bilinçlendirmek için Türk Bayrağı dağıttı. İlk etapta ilçede bulunan 500 işyerine Türk Bayrağı asıldı. Yapılan davranışı esnaflar ile işyeri sahipleri olumlu karşılarken, vatandaşlar da bu durumdan memnun olduklarını dile getirdi.

     Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren İlkadım Zabıta Müdürü Süleyman Yılmaz, “Afrin Bölgesinde devam eden Zeytin Dalı operasyonuna İlkadım Belediyesi olarak biz de destek veriyoruz. Destek olmak için bir farkındalık oluşturmak istedik. Bunun için de ilk aşamada Mecidiye ve Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde bulunan işyerlerine Türk Bayrağı astık. Suriye’de bulunan askerlerimize ve ordumuza başarılar diliyoruz. İnşallah muvaffak olacaklar. Etkinliğimiz kapsamında 500 adet Türk Bayrağını işyerlerine astık” dedi.

     İlkadım Belediyesi tarafından Zeytin Dalı operasyonuna destek kapsamında bayrak dağıtımına ilerleyen günlerde de devam edileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.