İLKADIM'DA YAZ TEMPOSU

İLKADIM'DA YAZ TEMPOSU
İlkadım Belediyesi ilçede bulunan cadde ve sokaklarda başlattığı asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe bazında başlatılan yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Derebahçe Mahallesinde sıcak asfalt ve fırçalı beton kaldırım çalışması gerçekleştirdi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmaları mahalle sakinleri ile birlikte yerinde inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, aynı zamanda vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Derebahçe mahallesinde devam eden çalışmalarda ekipler 2 Bin Tok sıcak asfalt dökerken, 4000 m² de fırçalı beton kaldırım yapımını tamamladı.

 

 

TARİHTE BİR İLK

Derebahçe mahallesinin ilk kez bu tarz hizmetler gördüğünü ifade eden ve İlkadım Belediye Başkanı, belediye çalışanlarına teşekkür eden Derebahçe Mahallesi Muhtarı Sahiba Demirci “ Yapılaşmanın ve göçün büyük bir hızla devam ettiği Derebahçe Mahallemiz adeta bir ilki yaşıyor. Bulvar yolları gibi asfalt çalışmaları çarşı kaldırımları gibi kaldırımlarımız inşa ediliyor. Derebahçe mahallesi tarihinde ilk kez bu şekilde hizmet alıyor. Allah İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'tan ve bu cadde sokakların yapımında emeği olan tüm çalışanlarımızdan razı olsun. Tüm Derebahçe mahallesi sakinleri adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

 

 

2 BİN TON SICAK ASFALT

İlkadım ilçesinde geceli gündüzlü çalışmalara imza attıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Uzun bir Ramazan Bayramı tatilinin ardından İlkadım Belediyesi olarak bütün ekiplerimiz ile beraber sahalardayız. Bugün Derebahçe mahallemizde tüm ekibimiz ile birlikte sıcak asfalt ve fırçalı beton kaldırım çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Sadece Derebahçe mahallemizde değiliz, bir çok bölgemizde ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan Asfalt ve kaldırım çalışmalarımız devam ederken diğer yandan da parke taş, yol açma ve düzenleme çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor. Halı saha çalışmalarımızla yol, park çevre düzenleme çalışmalarımızla İlkadım hummalı bir çalışma içinde. Vatandaşlarımız için konforlu bir yaşamın alt yapısını yapma noktasında ekiplerimizle geceli gündüzlü mücadelemizi sürdürüyoruz. Derebahçe mahallemizi sil baştan yeniliyoruz. Bu mahallemizde tüm kurumlarımızın alt yapı çalışmaları tamamlandı, tamamen bitirilmiş olan bu çalışmaların ardından bizlerde üst yapı olarak toplamda 2 Bin ton sıcak asfalt ve 4000 m² fırçalı beton çalışmalarımızı tamamladık. Bu çalışmalarımız her gün hızlanarak en uç köşede ki mahallerimize kadar devam edecek. Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.