İlkadım’da yaz boyu temizlik

İlkadım’da yaz boyu temizlik
Doğaya sahip çıkan bir anlayışla gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir ilçe bırakmak için çalışmalar gerçekleştiren İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri, yaz ayı boyunca da ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması yürütüyor

PARKLAR DAHA GÜZEL…

 

Park ve yeşil alanlarda yaz süresince temizlik çalışmaları gerçekleştirdiklerini ifade eden İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Erdoğan Zengin, “İlkadım ilçesinde, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, yeşil alanlarda ve parklarda ağaç bakım ve budama, çim biçme, yabani ot temizliği, park bakım ve revize çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.” dedi.

 

“YEMYEŞİL BİR İLKADIM İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Belediye olarak çalışmaların halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı halde tutmak için çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Zengin, “ Daha yeşil bir İlkadım için çalışıyoruz. İlçemizde ağaçlandırma ve yeşille buluşturmanın yanı sıra, doğayı koruma vazifemizi de yerine getiriyoruz. Doğayı ve yeşili koruma ve sahip çıkma sadece bizim vazifemiz değil, vatandaşlarımızın da sorumluluğundadır. Bu manada yeşil alanların tamamında çim biçme ve temizlik çalışmasını yapıyoruz. Güzel havalarda çocuklarımız ve ailelerimiz yeşil alan ve parklarda daha fazla vakit geçirmeye başlıyorlar. Bizlere düşen görevde vatandaşlarımıza ferah temiz bir park sunmak. Mevcut parklarımız ve yeşil alanlarda yapılan bakım çalışmaları kapsamında yabani ot temizliği, ağaç budama, çim biçme çalışmaları da aralıksız devam ediyor.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.