İLKADIM’DA SEMT PAZARLARI MODERNLEŞİYOR

İLKADIM’DA SEMT PAZARLARI MODERNLEŞİYOR
İlkadım Belediyesi, ilçede bulunan semt pazarlarını daha sağlıklı ve kullanışlı hale getiriyor.

İlkadım Belediyesi, soğuk ve yağışlı kış aylarında hem pazarcıların hem de vatandaşların mağdur olmaması adına ilçedeki açık pazar alanlarının üstünü tek tek kapatıyor. Sokak alışverişi kültürünün vazgeçilmez merkezlerinden pazarları daha modern ve hijyenik hale getirmek için yoğun mesai harcayan Fen işlerine bağlı ekipler Reşadiye Mahallesi'ndeki mevcut pazar alanını da kapalı hale getiriyor.

ilkadim-8-001.JPG

“Halkımızın güvenini kırmadan sorunları çözüme kavuşturacağız”
Çevre ve gürültü kirliliği oluşturabilen semt pazarlarının üstünü kapatma çalışmasına, Reşadiye Mahallesi’ndeki pazar alanıyla başladıklarının altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” İlkadım’daki tüm sorunları biliyorum. Bu sorunları halkımızın verdiği kararlar neticesinde çözüme kavuşturacağız. Halkımızın bizlere olan güvenini her defasında görüyorum. Bu güven çalışmalarımıza güç katıyor. Aldığımız bu güç ile ilçemizdeki çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz.

ilkadim-4-005.JPG

İlçemizde bulunan birçok bölgedeki pazar alanlarını üstünü kapatarak, daha modern hale getireceğiz. Halkımızın bize olan güvenini kırmadan ilçemizin her mahallesini belediye hizmetleriyle kuşatacağız. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, şu anda Reşadiye Mahallesi’ndeki pazar alanında çalışmalarını tamamlayıp, mahalle sakinlerinin hizmetine sundu. Böylelikle yağmurlu ve sıcak havalarda hem esnafımız hem de vatandaşımız yeni görünümüne kavuşan Reşadiye halk pazarlarında rahatça alışveriş yapabilecekler” diye konuştu.

ilkadim-6.JPG

“Sözü kısa sürede tutan Başkan Demirtaş’a teşekkür etti”
Pazar alanın düzenlemesinden büyük bir mutluluk yaşadığını belirten Reşadiye Mahalle Muhtarı Satılmış Kurt; "Mahallemizdeki halk  pazarında ciddi düzensizlik bulunuyordu. Başkanımız ile pazar alanını ziyaret ederek, çözümü için değerlendirmelerde bulunduk. Yazın ve kışın mevsim şartlarına uygun hale getirmek için Başkanımız Necattin Demirtaş’ın önerilerini dinledik. En kısa sürede bu önerileri hayata geçiren Başkanımıza mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

ilkadim-9.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum