İlkadım'da Sahur Buluşması Gelenekselleşecek

İlkadım'da Sahur  Buluşması Gelenekselleşecek
İlkadım Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla Ihlamur Cafe ve Restaurantta sahur buluşmaları organize ediyor

Ramazan ayının manevi ikliminde komşu iftarlarının dışında sahurda da programlar organize eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, birlik, beraberlik, kaynaşma ve kardeşlik ortamını perçinliyor.

GENÇLİK SAHURDA...

Ihlamur Cafe ve Restautantta 'Gençlik Sahurda Buluşuyor' sloganıyla düzenlenen programa ev sahipliği yapıldığı geceye  Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılılç, Samsun milletvekilleri Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve Canik Gençlik Kolları Yönetimi katıldı.

 

GELENEKSELLEŞTİRECEĞİZ

İftardan sahura devam eden buluşmalarda birlik ve beraberlik ortamının sağlandığı programları önemsediğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Dolu dolu bir ramazan ayı yaşıyoruz. İftarlarımız her gün yoğun geçtiği için sahur programları da organize etme düşüncesi hasıl oldu. İftarların dışında sahur buluşmaları adını verdiğimiz programlar düzenliyoruz. Belirlediğimiz program çerçevesinde sahur programlarımızı da icra ederek Ramazan ayının manevi atmosferinde kardeşlik ortamını güçlendireceğiz" dedi.

MİLLİ EĞİTİM CAMİASI SAHURDA BULUŞTU

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, önceki akşam Ihlamur Cafe ve Restaurantta Milli Eğitim Camiası ile bir araya geldi. Sahur buluşmasına AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemalettin Ak, İlkadım Halk Eğitim Müdürü Kemalettin Ak, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile Okul Müdürleri katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.