İlkadım’da Mesleği Sanata Dönüştüren Sergi…

İlkadım’da Mesleği Sanata Dönüştüren Sergi…
İlkadım Belediyesi ve Samsun Basın İlan Kurumu İl Müdürlüğü iş birliğinde Samsun’da bir ilk olarak gerçekleştirilen “Muhabirlerin Objektifiyle Geçmişten Geleceğe Samsun Fotoğraf Sergisi” açılışı gerçekleştirildi.

İlkadım Belediyesi ve Samsun Basın İlan Kurumu İl Müdürlüğü iş birliğinde Samsun’da bir ilk olarak gerçekleştirilen “Muhabirlerin Objektifiyle Geçmişten Geleceğe Samsun Fotoğraf Sergisi” açılışı gerçekleştirildi. Kurtuluş Yolu üzerinde gerçekleştirilen sergi açılışına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Mustafa Bayraktar, Basın Mensupları ve vatandaşlar katıldı.

 

SAMSUN’DA BİR İLK OLDU

Açılış kurdelesini fotoğrafları sergilenen muhabirler ile beraber kesen protokol sergiyi gezerken fotoğrafların hikayelerini de fotoğraf sahiplerinden dinledi. Böyle bir etkinliğin Samsun’da ilk defa yapıldığını ve beğeni topladığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Bu sergi fikrini, mesleklerini sanata çeviren ve her birinin ayrı bir hikayesi olan fotoğrafların sergilenmesinin, basın mensuplarımız için bir anlamda taktir niteliği taşımasını amaçlayarak oluşturduk. Bizlerde sergiyi gezerken geçmişte şehrimizde yaşanmış ve unutulmaz anları yeniden hatırlama şansı bulduk. Özveri ile çalışan ve mesleklerini ne iyi şekilde yapmaya çalışan basın mensuplarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

BAŞKAN YILMAZ; “ÇOK ANLAMLI BİR SERGİ”

İlkadım Belediyesi ve Samsun Basın İlan Kurumu İl Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen serginin iyi düşünülmüş ve çok anlamlı bir proje olduğunu belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; “Sergi her bir fotoğrafta ayrı ayrı bizi gülümseten, zaman zaman hüzünlendiren ve zaman zaman düşündüren bir birinden değerli fotoğraflar içeriyor. Fotoğraflara baktığımızda basın mensuplarımızın hassasiyet ve duygusallıklarını görüyorum. Fotoğraflara bakarken hangi fotoğrafı kimin çektiğine bakmaksızın sadece hikayelerine odaklanarak birçok anıyı canlandırma şansı da buluyoruz. Böylesi güzel ve anlamlı bir etkinliğe imza atan başta İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’a ve sergide emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.Ardından Başkan Yılmaz ve Tok sergide fotoğrafı bulunan basın mensupları ile fotoğraf çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.