İLKADIM’DA MASAJ SALONLARINA SIKI DENETİM

İLKADIM’DA MASAJ SALONLARINA SIKI DENETİM
İlkadım Belediyesi Zabıta ve Ruhsat Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırlarındaki masaj salonlarını denetleyerek, yasalara aykırı faaliyet gösteren işletmeleri uyardı.

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ruhsat Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde ki masaj salonlarına yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Masaj salonlarını sıkı takibe alan İlkadım Belediyesi ekipleri, ilçede kanunlara aykırı faaliyet gösteren masaj salonlarına göz açtırmıyor.İlkadım’dabulunan masaj salonları yapılan denetimlerde ruhsat, eğitim sertifikası, ustalık belgeleri, sigorta kayıtları, çalışanların emniyet bildirimleri, genel temizlik, hijyenik kurallara uygunluk, sağlık raporları ve işletmelerin fiziki şartları denetlendi. Halk sağlığının korunması ve halkın huzurunun sağlanması için denetimlere aralıksız devam eden İlkadım Belediyesi ekipleri, işletme sahiplerine uyarılarda bulunarak, ruhsat ve kanunlara aykırı hareket eden işletmelere uyarı verildi.

 

Sayısı her geçen gün artan masaj salonlarının yasalar çerçevesinde denetlenmeye devam edileceğini ifade eden İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Yılmaz, “İlkadım Belediyesi olarak ilçemizde bulunan masaj salonları denetim altına aldık. Bu salonları amacı dışında kullanılmasını engellemek için bu denetimlerimizi sıklıkla sürdürüyoruz. Masaj salonlarında dinlenme odalarında eksikleri ekiplerimiz ile birlikte belirleyip bir an önce düzeltilmesi için uyarıları yapıyoruz. Yaptığımız bu uyarılara rağmen eksiklerini gidermeyen işletmelerin ruhsatlarını iptal etme işlemlerini gerçekleştiriyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.