İLKADIM'DA MANEVİYAT DOLU GECE

İLKADIM'DA MANEVİYAT DOLU GECE
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Regaib Kandili dolayısıyla Derecik Mahalle Camisi’nde yatsı namazı sonrası vatandaşların kandilini kutladı.

Regaib Kandili dolayısıyla İlkadım ilçesinde bulunan camiler doldu taştı. Regaip Kandili programında Kuran’ı Kerim, kaside ve salavatı şerifler okundu. Belediye ekiplerince ilçe sınırları içerisinde vatandaşlara özel olarak kutulara konularak paketlenmiş lokum, kandil simidi ve kandil şekeri dağıtıldı. 

“RABBİM BU GECE HÜRMETİNE BİRLİĞİMİZİ, DİRLİĞİMİZİ GÜÇLÜ KILSIN”
Cami çıkışında cemaattin kandilini tebrik eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, vatandaşlarla tek tek tokalaştıktan sonra camii çay ocağında sohbet etti. Üç ayların müjdeleyicisi olan Regaip  müstesna gecelere ulaşmanın huzurunu yaşadıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Üç ayların gelişini de müjdeleyen Regaib Kandili vesilesiyle kırgınlıkları bir tarafa bırakalım, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için bir arada olalım. Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Recep, Şaban ve Ramazan aylarının taçlanacağı Regaip Kandili’ne bir kez daha ulaşmış olmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Allah bu mübarek gecenin hürmetine devlet ve millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirsin” diye konuştu.

haber-(2)-017.jpeg haber-(4)-013.jpeghaber-(6)-007.jpeg haber-(7)-009.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.