İlkadım’da Maneviyat Dolu Akşamlar

İlkadım’da Maneviyat Dolu Akşamlar
İlkadım Belediyesi Ramazan ayının ruhuna ve maneviyatına uygun olarak 17 farklı camiide organize ettiği "Gönül Sohbetleri ve Kur'an Ziyafeti" programları vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

İlkadım Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla organize ettiği Gönül Sohbetleri ve Kur’an Ziyafetleri vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılanıyor.

Her akşam farklı bir camide gerçekleştirilen Kur’an Ziyafeti programının biri de Kefeli Camide yapıldı. Eyüp Sultan Camii İmam Hatibi Erhan Mete ve Ankara Hacı Bayram Veli Camii İmam Hatibi Ahmet Karalı muhteşem bir Kur’an Ziyafeti verdi. Muhteşem sedasıyla eşsiz bir Kur’an Ziyafeti gerçekleştiren Erhan Mete ve Ahmet Karalı’yı vatandaşlar huşu içinde dinledi.  Okunan Kur’an- Kerim sonrası teravih namazı kılındı. Teravih namazının ardından belediye tarafından vatandaşlara ücretsiz ramazan şerbeti ve lokma dağıtıldı.

İlkadım’da Ramazan ayının maneviyatına uygun programlar gerçekleştirdiklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Her akşam farklı bir mahallede komşu iftarları ve farklı camilerde Kur’an Ziyafeti ve Gönül Sohbetleri programları icra ediyoruz.  Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak Kur’an Okumada Dünya ve Türkiye Birincileri ile alanlarında tecrübeli sohbet hocalarımızı ilçemize getirerek organize ettiğimiz programlarımıza vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor.” dedi.

 

Teravih namazı sonrası İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, cemaatle camii avlusundaki çay ocağında bir süre sohbet etti.     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.