İlkadım'da Levent İle Şirin Müzikali

İlkadım'da Levent İle Şirin Müzikali
İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, 23 Nisan Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında milyonlarca küçük okura ulaşan hikaye kitabı ‘Levent ile Şirin’ serisinin yeni macerasının müzikli gösteri uyarlamasını ücretsiz olarak 2 bin çocukla buluşturdu.

2 BİN ÇOCUK TİYATRO İLE BULUŞTU

 

Çocukların gönlünde taht kuran Levent ile Şirin kitaplarının oyuna dönüştürüldüğü Müzikal Tiyatro Gösterisi  Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Öğleden önce ve sonra 4 farklı seansta 15 farklı anaokulu ve ilkokul öğrencisi 2 bin çocuk,  Müzikal Tiyatro Gösterisi ile keyifli dakikalar yaşadı.

 

TİYATRO İLE DEĞERLER EĞİTİMİ

 

Tiyatro müzikali ile çocuklara paylaşma, yardımlaşma, aile ve toplumsal  değerler anlatıldı. Kitapların dünyasında çocukların hayal dünyasını zenginleştiren Levent ile Şirin kitaplarının oyuna dönüştürüldüğü müzikal tiyatrosunda çocuklar eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadı.

 

"TİYATRO EĞİTİMİN ÖNEMLİ BİR PARÇASIDIR"

 

Çocuklarla birlikte tiyatroyu izleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım'ın geleceğinin çocuklarla birlikte inşa edileceğini söyledi. Çocukların gelişiminde tiyatronun eğitici özelliğine dikkat çeken Başkan Tok, " 23 Nisan Çocuk Etkinlikleri kapsamında Levent ile Şirin kitaplarının oyuna dönüştürüldüğü Müzikal Tiyatro Gösterisini ücretsiz olarak  çocuklarımızla buluşturduk. Çocuklarımızla birlikte olduk, onların heyecanını paylaştık. Tiyatro eğitimin önemli bir parçasıdır. Eğitici ve öğretici müzikal tiyatro ile çocuk kitaplarının renkli dünyasında değerlerimizi öğreten bu karakterlerin  yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza paylaşma, yardımlaşma, aile ve toplumsal  değerleri anlatıyoruz." diye konuştu.

 

2 BİN ÇOCUĞA ÜCRETSİZ DÜNYA ÇOCUK KLASİKLERİ HEDİYESİ

 

Program sonunda İlkadım İlçesi sınırlarında 15 anaokulu ve ilkokul olmak üzere Levent ile Şirin Müzikal Çocuk Tiyatrosunu izlemeye gelen 2 bin öğrenciye ücretsiz olarak  Dünya Çocuk Klasikleri kitabı hediye edildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.