İlkadım’da Kentsel Dönüşüm Müjdesi

İlkadım’da Kentsel Dönüşüm Müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Samsun mitinginde, ‘İlkadım’da ‘Kentsel Dönüşüm’ ile ilgili sorunları seçimlerden sonra en kısa sürede çözüme kavuşturacağız’ sözünün yerine getirilmesi, İlkadım’da değişim ve dönüşüm için yepyeni bir dönemin başlangıcı olacak.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Samsun mitinginde İlkadım’da Kentsel Dönüşüm ilgili sorunların çözüleceğinin müjdesini vermesi halkta büyük yankı uyandırdı.

 

SAMSUN VE İLKADIM’A MÜJDE

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağanak yağmura rağmen rekor katılımla Samsun Cumhuriyet Meydanı’nı hınca hınç dolduran Samsunlulara çok önemli projelerin müjdesini verdi. Samsun’un spor, sağlık, eğitim, istihdam, ulaşım ve konut yatırımlarından büyük ölçüde pay aldığını anlatan Erdoğan,  Samsun’un en kalabalık nüfusuna sahip konutlaşmanın ve eski yapılaşmanın yoğun olduğu İlkadım İlçesi’ndeki kentsel dönüşüm sorununu 24 Haziran seçimlerden sonra en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını söyledi. Samsun’da son 16 yılda TOKİ vasıtasıyla 9 bin 459 konut projesini hayata geçirdiklerini ifade eden Erdoğan, “Samsun İlkadım İlçemizdeki kentsel dönüşüm sorunlarını biliyoruz. İnşallah, bu meseleyi çok yakında halledeceğiz” diye konuştu.

 

ERDOĞAN’IN MÜJDESİ, İLKADIM’DA BÜYÜK SEVİNÇ YAŞATTI.

Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İlkadım İlçesi’ndeki kentsel dönüşüm ile ilgili miting meydanında verdiği müjdenin büyük bir sevinç ve mutluluk oluşturduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  “ Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Büyük Samsun Mitinginde, şehrimiz için çok önemli projeleri açıklarken İlkadım İlçemizde yapılacak ‘Kentsel Dönüşüm’ ile ilgili beklenen müjdeyi de verdi. Yıllardır büyük gayret ve çaba göstererek uğraş verdiğimiz İlkadım İlçemizdeki ‘Kentsel Dönüşüm’ ile ilgili çalışmalarımız nihayet gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanımızın “ Samsun İlkadım İlçemizdeki kentsel dönüşüm sorunlarını biliyoruz. İnşallah, bu meseleyi çok yakında halledeceğiz” ifadesi gerçekten İlkadımlı hemşerilerimin özlemle çözülmesini beklediği bir meseleydi. Cumhurbaşkanımızdan ve Hükümetimizden Allah razı olsun. İnşallah bu müjde ile birlikte İlkadım’da yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır.  Bu hususta, başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye, Milletvekillerimize ve parti teşkilatımıza teşekkür ederim. İlkadım İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

 

TOK’TAN SAMSUNLULARA TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sağanak yağmura rağmen büyük coşku ile bağrına basan tüm Samsunlulara teşekkür eden Başkan Tok, “ Samsun, rekor bir katılımla meydanı hınca hınç doldurdu. Bu kalabalık, 24 Haziran Seçimlerinde Samsun’da rekor oy alacağımızın yansımasıdır. İnşallah, başta Samsun olmak üzere tüm Türkiye’de alınacak rekor oyla Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye şahlanışa geçecektir. Bu vesileyle Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızı sağanak yağmura aldırış etmeden büyük coşku ve heyecanla karşılayan tüm Samsunlu hemşerilerime teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum