İLKADIM’DA İLK TOPLANTI

İLKADIM’DA İLK TOPLANTI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlkadım İlçe Başkanlığı ilk yönetim kurulu toplantısını İl Başkanı Taner Tekin ve başkan yardımcılarının da katılımı ile gerçekleştirdi.

Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı toplantıda konuşan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, "Yeni göreve gelen ilçe başkanımız ve yöneticileri bugün ilk toplantılarını gerçekleştirmektedir. İlçe başkanımız ve yöneticilerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Bugün burada aynı zamanda önemli bir mesaj daha veriyoruz. Şöyle olursa MHP biter, böyle olursa MHP biter diyenlere buradan mesaj veriyoruz. Dünyada bir tek Türk Milliyetçisi var oldukça, sizler bu salonlarda ve alanlarda olduğunuz sürece MHP bitmez, bitirilemez. MHP herkesin anlayamayacağı kadar kutlu bir davanın takipçisidir. Hep var olmuştur ve Yüce Allah'ın izniyle hep var olacaktır. MHP; Darbelere, zindanlara, idam sehpalarına, kahpe kurşunlara, birçok ihanete ve saldırıya göğüs germiş, iman, ahlak, inanç, fazilet, azim, fedakârlık abidesi Şehitler Ocağı Gaziler Yuvası, Başbuğumuzun emaneti, Maziden Atiye en güçlü köprüdür. MHP Türklüğün ve İslamiyet’in kutlu kalesi olarak kalacak ve kıyamete kadar var olacaktır. 48 yıldır MHP'nin biteceğini söyleyenlerin hepsi bitmiştir" dedi.

BU DAVAYI SONUNA KADAR YAŞATACAĞIZ

Tekin, sözlerine şöyle devam etti; “Cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve bu dava uğruna gül bahçesine girercesine toprağa giren, celladından helallik isteyen, taş medreselerde çile dolduran ülkü devleri bilsinler ki emanetleri baş tacımızdır. Emanet aldığımız bu kutlu davayı yaşatmak ve gelecek nesillere aktarabilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçmayacağız ve sonsuza kadar yaşatacağız. Dünya döndükçe Türk Milleti yaşayacak, Türk Milleti yaşadıkça da MHP var olacaktır. Türk ve Türkiye Düşmanları MHP var oldukça da hep hüsrana uğrayacaklardır" dedi.

FİTNEYE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

Tekin, “Bugüne kadar hep haklı çıkan Liderimiz Devlet Bahçeli’nin yanında dimdik duracak onu asla yalnız bırakmayacağız Devlet adamlığı, ileri görüşlülüğü, ülkesi ve milletinden başka önceliği olmadığı bir çok defa tescillenmiş bir genel başkanın emir ve talimatları doğrultusunda çalışmak bizler için ayrı bir onurdur. Ülkücüler asla aramıza sokulmaya çalışılan fitneye müsaade etmeyecek Teşkilatından, Doktrininden ve Liderinden taviz vermeyecektir" ifadelerini kullandı.

2019’DA İLKADIM’A MHP SANCAĞINI DİKECEĞİZ

MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir ise şunları söyledi; "Öncelikle bizlere bu görevi layık gören il başkanımız ve genel merkezimize teşekkür ediyoruz. Onların bize olan güvenini boşa çıkarmayacak ve Lider - Teşkilat - Doktrin çerçevesinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Birlik içerisinde hareket edildiği sürece üstesinden gelinemeyecek hiç bir şey yoktur. Bizimde önceliğimiz birlik ve beraberlik içerisinde il başkanlığımız ile koordineli ve genel merkezimiz ve Liderimiz Devlet Bahçeli beyin ortaya koyduğu vizyon dahilinde üzerimize düşen çalışmaları hazırlayıp uygulamaya koymaktır. Nasıl ki 2009 yılında İlkadım burçlarına MHP sancağını dikmeyi başardıysak, teşkilatlarımız ile uyum içerisinde canla başla çalıştığımız takdirde 2019 yılında yine MHP sancağını İlkadım burçlarına dikeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum