İlkadım’da ilk aşk ve heyecanla hedef 2019

İlkadım’da ilk aşk ve heyecanla hedef 2019
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştirerek yeni yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Tok, ziyarette Başkan Hakan Ay ve yeni yönetim kuruluna yeni dönemde başarılar diledi. Noksansız katılımın sağlandığı toplantıda, birlik, beraberlik, uyumlu ve istişareli çalışma öne çıktı.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı yönetim kurulu toplantısı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. Gündeme dair konuların görüşüldüğü toplantıda 2019 seçimleri öncesi izlenecek yol haritası da masaya yatırıldı. 18 Mart Pazar günü Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yıldönümüne denk gelen gençlik ve kadın kolları başkanlık seçimi üzerine de fikir alışverişinde bulunulan toplantıda ana gündem birliktelik oldu.

İLKADIM’DA HEYECANI ZİNDE TUTATACAĞIZ.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen  AK Parti İlkadım 4. Olağan Kongresi’nin ardından  görevini devralan Av. Hakan Ay ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile güzel bir sinerji yakalayacaklarına inancının tam olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  “AK Parti ailesi olarak kongre sonrası yakaladığımız enerjiyi ilçemizin dört köşesine yayarak İlkadım’da heyecanı yeniden canlandıracağız. Biz ailemiz olarak gördüğümüz AK Partimizin tüm üyeleriyle ilçemize ve ülkemize hizmet aşkıyla çalışıyoruz ve daha da özveriyle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“DÜN OLDUĞU GİBİ YARIN DA HİZMET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

“Halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunun bilinciyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde vatandaşımızın hizmetkarı olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Erdoğan Tok, “Bizler AK Parti ailesinin fertleri olarak halkımızdan aldığımız enerjiyi sonuna kadar yine halkımız için kullanıyoruz. Başarılarımızın tek anahtarının birliktelik olduğunu biliyoruz. Bu nedenle İlçemizde de İlçe Başkanımız Hakan Ay ve teşkilatımızın tüm üyeleri ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. 2019 seçimlerinde de başarının kapısını açmak için yine kardeşlik anahtarını kullanacağız.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum