İlkadım'da 'İletişim ve Gelişim Zirvesi'

İlkadım'da 'İletişim ve Gelişim Zirvesi'
İlkadım Belediyesi katkılarıyla İl Müftülüğü Konferans salonunda İletişim ve Gelişim Zirvesi yapıldı.

ATV Haberler Spikeri Salih Nayman, ünlü kişisel gelişim uzmanı Dünya'nın en akıllı adamı lakaplı Erdal Demirkıran, kariyer yolunda profesyonel CV hazırlama uzmanı konuşmacı Erdal Erök katıldığı İletişim ve Gelişim Zirvesi'nde katılımcılara 8 saat süren eğitim semineri verildi. İlkadım Belediyesi ve 3 yüz organizasyonu işbirliği ile gün boyunca süren seminerde katılımcılar, 'Topluluk Önünde Konuşma, Etkili Konuşma, Doğru Türkçe Eğitimi, Motivasyon Eğitimi, Özgüven Eğitimi, Kişisel Gelişim Eğitimi ve Kariyer Yolunda Profesyonel CV Hazırlama' konularında eğitildi.

 

"OLUMSUZLUKLAR ÖZGÜVENİNİZİ YIKMASIN"

 

Profesyonel CV hazırlama uzmanı konuşmacı Erdal Erök'ün kariyer yolunda profesyonel bir CV hazırlamanın püf noktalarını katılımcılara anlatırken Kişisel Gelişim Uzmanı Erdal Demirkıran ise katılımcılara mutlaka kendilerine güvenmeleri gerektiğini belirttti. Hedefiniz olsun diyen Demirkıran, Topluluk karşısında hangi olumsuzluklarla karşılaşırsanız karşılaşın motivasyonunuzu ve kendinize olan güveninizi kaybetmeyin" dedi.

 

"BEDEN DİLİ KİŞİ'Yİ ÇÖZER"

 

İnsanları iş hayatında ve sosyal yaşamda  birçok süreçte ikna edebilmenin oldukça önemli olduğunu söyleyen  ATV Haberler Spikeri Salih Nayman , " .Karşınızdakinin vücut hareketlerine bakarak aklından geçenleri okumanız mümkün! Duygu ve düşüncüleri çözümlemek, insanları doğru tanımak, tuzağa düşmemek, yalanı ortaya çıkarmak için beden dilini bilmeniz yeterlidir"  diye konuştu.

 

4 adet profesyonel sertifika almaya hak kazanacak olan kursiyerler seminerden memnuniyetle ayrıldı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.