İLKADIM'DA İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA DESTEK

İLKADIM'DA İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA DESTEK
İlkadım Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında yaptığı yardımlar ve desteklerle ilçe halkına yarım etmeye devam ediyor.

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü kış mevsiminde de ihtiyaç sahibi ailelere el uzatmaya devam ediyor. Kadıköy Mahallesi’nde ikamet eden mahalle muhtarlığı aracılığıyla İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğüne başvurusu ulaşan ihtiyaç sahibi 1 çocuklu ailenin yardımına Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş koştu.

ilk-4987.JPG

Sosyal Yardım Müdürü Cemalettin Çakır ile birlikte ihtiyaç sahibi aileyi ziyaret ederek eksiklerini tespit sonrası aynı gün içinde Soba,Oturma Odası,Halı,Perde,Koltuk Takımı ve mutfak eşyalarına varana kadar bir çok eşyayı aileye ulaştıran Sosyal Yardım Müdürü Cemalettin Çakır,” Tamamen gönüllük esası ile bizlere destek olan Kadın Koordinasyon Merkezi’mizin Gönüllü Başkan Lütfiye Demirtaş’la birlikte tüm zorluklara beraber göğüs gerip ilçemizdeki ailelere yardım elimizi uzatıyoruz. Hayırseverlerden aldığımız eşyaları “Hayır Çarşımız” da baştan aşağıya yenileyerek ailelerimize ulaştırıyoruz. Bugün de bir ailemizin sıcak yuvasını kurduk. Çıktığımız bu yolda bizi destekleyen hayırsever vatandaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ilk-4962.JPG

“İhtiyaç sahibi ailelerimizi yalnız bırakmıyoruz”
Hizmetlerde her zaman önceliğin vatandaş olduğunu dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Salgınla derinleşen ekonomik krize, işsizlik ve yoksulluğa karşı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Öte yandan ilçemizin büyümesi ve herkese eşit hizmet ulaştırma noktasında canla başla çalışıyoruz. İlkadım’da her vatandaşımızın ekmeğini büyütmek ve bu sıkıntılı zamanlardan hep birlikte çıkmak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ilk-4961.JPG

ilk-5016.JPG

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.