İlkadım’da Esnaf Buluşmaları Devam Ediyor

İlkadım’da Esnaf Buluşmaları Devam Ediyor
Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok günün ilk saatlerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar ve AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman’ın katılımı ile sabahan ilk saatlerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Gürbüz Camii’nde kılınan sabah namazının ardından dükkânlarını yeni açan esnafa hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Erdoğan Tok okula giden öğrenciler ve işlerine giden vatandaşlarla sohbet etti.

haber-(9)-002.jpeg

“YENİ GÜNE BİRLİKTE BAŞLADIK”
Seçim çalışmalarını hızlandıran Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Sabahın ilk ışıkları ile güne değerli hemşehrilerimizle buluşarak başlamaktan mutluluk duydum. Onlardan aldığımız enerji yine onlara hizmet olarak geri veriyoruz. İlkadım’da gönül bağlarımızı sıkı sıkıya kurduğumuz esnaf kardeşlerimize hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim. Güzel bir günün sabahında geleceğimizin teminatı evlatlarımıza iyi dersler dileyerek ve vatandaşımıza hayırlı işler temennisinde bulunarak bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum.” diye konuştu.

haber-(13)-001.jpeg

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”
100. Yıl Bulvarı üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek birlikte sohbet eden Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok vatandaşların daveti üzerine sık sık durarak birlikte çay içti. Samimi görüntülerin yaşandığı esnaf gezisinden sonra konuşan Başkan Tok; “Vatandaşımızın teveccühü ile yeni bir güne başlarken bizlerde tevazu, samimiyet ve gayret diyerek vatandaşımızla kucaklaşmaya devam edeceğiz. Bu kurduğumuz gönül bağı ile 5 yılda büyük projelere ve hizmetlere imza attık. 5 yılda 255 milyonluk yatırım yaptık. Her zaman vatandaşımızın refahı için çalıştık ve yaptıklarımızı yapacaklarımızın teminatı saydık. Bundan sonra da yine birlik ve beraberlik içerisinde Cumhur İttifakının ruhuna uygun bir kardeşlikle birlik olacağımızdan şüphemiz yok. Bizleri teveccüh ve sevgiyle karşılayan değerli vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

haber-(20)-002.jpeg

haber-(23)-002.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum