İlkadım’da Coşkulu Buluşma 

İlkadım’da Coşkulu Buluşma 
Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evinde bayanları ağırlıyor. 

Selahiye mahallesinde ikamet eden bayanları Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi’nde konuk eden Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a coşku dolu büyük bir sevgi seli vardı. 

TOK’A  ALKIŞ VE SEVGİ GÖSTERİSİ
Alkış ve sevgi gösterileri ile karşılanan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. 

haber-(3)-011.jpeg

KADINLARA ÖZEL VE AYRICALIKLI HİZMETLER
Kadınlara ayrıcalıklı ve öncelikli hizmetler sunan  İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Yerinde dönüşüm çalışmasıyla Selçuklu Mimarisi ile kapsamlı hizmet alanları ile sosyal, kültürel, sportif ve ticari yaşam alanlarına dönüşecek dev bir kültür ve yaşam merkezi inşa ettik. Yeni ve modern yapısıyla birçok ihtiyaca cevap verecek şekilde planlanan Yeni Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezimiz bölgenin çehresini değiştirecek. Yeni binanın ilk katı dükkanlardan oluşurken zemin katta planlanan 200 araçlık otoparkı ile şehrin en büyük sorunlarından olan otopark sorununa önemli ölçüde çözüm olacak. Yeni yapının 1 ve 2’nci katlarında kültür merkezi ve hanımlar kültür ve yaşam merkezi ve spor salonu yer alacak. Kültür ve Yaşam Merkezimiz özellikle siz hanım kardeşlerimizin sosyal hayata katılmalarında büyük rol oynayacak. Spor salonu ile sağlıklı yaşamın merkezi olurken vatandaşlarımız şık bir salonda düğün, nişan, sünnet ve benzeri etkinliklerini gerçekleştirebilecek.” dedi. 

haber-(10)-002.jpeg

İLKADIM’DA REKOR YATIRIMLAR 
Rekor yatırım ve hizmetlerle İlkadım ilçesine 20 yılda yapılamayan hizmetleri, 5 yıla sığdırdıklarını ifade eden Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Fiziki yatırımlar, eğitim, kültür, sanat, spor,  sosyal yardımlar, fen işleri, park ve bahçe gibi hizmet ve yatırımlarla toplamda 5 yılda toplam 255 trilyonluk yatırım hizmet yaptık. Dev projelerle İlkadım'a kazandırdığımız büyük hizmetlerin yanı sıra rutin, asli vazifelerimizden olan yol ve kaldırım çalışmaları kapsamında da büyük icraatlar gerçekleştirdik. 5 yıl içerisinde 180 kilometre asfalt yol, 55 kilometre parke yol, 68 kilometre sathı kaplama, 70 kilometre yeni yol açtık” diye konuştu.

haber-(15)-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum