İLKADIM’DA COŞKULU AÇILIŞ

İLKADIM’DA COŞKULU AÇILIŞ
Anadolu Mahallesi Spor Kompleksi coşkulu bir törenle açıldı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından yaptırılan Anadolu Mahallesi Spor Kompleksi coşkulu bir törenle açılırken Başkan Tok; “Tek gayemiz çocuklarımızı geleceğe güvenle hazırlamak” dedi.

 

İlkadım Belediyesi tarafından 10 mahallede yapılan spor komplekslerinden biri olan Anadolu Mahallesi Spor Kompleksi çok sayıda katılımın sağlandığı coşkulu bir törenle İlkadımlı gençlerin hizmetine sunuldu. Birçok etkinliğin düzenlendiği açılış törenine İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un yanı sıra YOL-İŞ Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun, KADEF Başkanı Yılmaz Karagöz, Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, İlkadım Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Şahin, Çatalarmut Anadolu Mahallesi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetici ve Sporcuları, İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri, İlkadım Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Açılışa yoğun ilgi gösteren aileler çocukları ile açılışa katılırken İlkadım Belediyesine ait şişme oyuncaklardan oluşan eğlence parkı kuruldu. Çocuklar burada saatlerce eğlenerek hoşça vakit geçirdi. Çocuklar için dop dolu bir eğlence ortamı oluşturan belediye miniklere keyifli dakikalar yaşattı. Yüz boyama etkinliği ile yüzleri gülen çocuklara çeşitli hediyelerde sunuldu.

 

TÜM GENÇLERE EŞİT İMKAN

Birçok hizmeti mahalle çapına indirgeyerek tüm İlkadımlılara eşit imkanlar yaratma gayesi ile planlanan ve kısa sürede yapımı tamamlanan 10 spor kompleksi ve 43 çocuk parkının içinde bulunduğu proje ile önceden çocukların ve gençlerin ulaşmalarının zor olduğu hizmetler her mahalle için standart hale getirildi. Özellikle gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlayan ve ailelerine ve yaşadıkları evlere yakın olan spor kompleksleri tüm gençlere eşit imkanlar sağlamak adına da büyük bir öneme sahip. Önceden gençlerin ve çocukların sadece kent merkezlerinde ulaşabildikleri halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası ve spor kondisyon aletleri gibi hizmetlere İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un projesi ile artık kendi mahallelerinde ulaşabiliyorlar.

ANADOLU MAHALLESİ SPOR KOMPLEKSİ

3 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen kompleks içerisinde halı saha, basketbol sahası, fitness-kondisyon aletleri, soyunma odaları, duş ve idari binadan oluşuyor. Yoğun bir genç nüfusuna sahip Anadolu Mahallesi sakinleri bu ihtiyacın uzun yıllardır gündemde olduğunu belirtirken; “Bu kompleksi tamamlayarak gençlerimizin hizmetine sunan İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’a teşekkür ederiz” diye konuştular.

 

“TEK BEKLENTİMİZ İÇTEN BİR GÜLÜMSEME”

Açılış töreninde yaptığı konuşma ile gençlere ve çocuklara seslenen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, geleceği güvence altına almanın yolunun sağlıklı ve güvenli ortamlarda yetişen genç nesiller olduğunu vurguladı. Başkan Tok; “İlkadım’a 20 yılda kazandırılan eserlerden daha fazla sayıda eseri 3 yıl gibi kısa bir sürede kazandırdık. Yine bu dönemde 43 çocuk parkı ve 10 halı saha yaparak verdiğimiz sözlerinde ötesinde büyük bir başarıya imza attık. Amacımız minik yavrularımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarken bir yandan da ailelerinin gözü önünde spor ve eğlence alanlarında mutlu olmalarını sağlamak. Bu düşünce ile çıktığımız yolda mahalle aralarına yaptığımız büyük yatırımlar ile İlkadım’ı modern bir kent haline getiriyoruz. Yarınımızı emanet edeceğimiz evlatlarımız için her alanda hiçbir engel tanımadan hizmet etmeyi sürdürürken tek beklentimiz içten bir gülümseme ve çocuklarımızın mutluluğudur. Anadolu Mahallesi Spor Kompleksimiz tüm gençlerimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ

Anadolu Mahallesinin yanı sıra Zeytinlik, Hastane, Çatalarmut ve Kökçüoğlu Mahalleleri sakinlerinin de katıldığı açılışta vatandaşlar Başkan Tok’a yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlarla böylesi güzel bir açılış töreninde bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten İlkadım Belediye başkanı Erdoğan Tok, İlkadımlılarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.