İLKADIM'DA ÇÖP EV TEMİZLENDİ

İLKADIM'DA ÇÖP EV TEMİZLENDİ
İlkadım Belediyesi Zabıta ekipleri gelen şikayetler doğrultusunda gittikleri Selahiye Mahallesi'nde ikamet eden dizpozofobi (biriktirme hastalığı) olan bir vatandaşın evinde biriktirdiği çöpleri temizledi.

İlçe genelindeki vatandaşların ve ilçe halkının sağlığını ve huzurlu yaşam sürdürebilmeleri adına rutin denetimlerine ve gelen şikayetleri anlık değerlendiren İlkadım Belediyesi zabıta ekipleri denetimlerine devam ediyor.Sıcak hava şartları doğrultusunda yoğunlaşan kötü kokular üzerine Alo:153 hattına gelen şikayeti değerlendiren zabıta ekipler Selahiye Mahallesi Cevizli Sokakta inanılmaz bir manzarayla karşılaştı.

lkadim-belediyesi-02-004.JPG

Bulunduğu dairede tek başına yaşadığı her şeyi saklama içgüdüsü gerekli veya gereksiz, sağlıksız kullanılmayan tüm eşyaları atmadan  biriktirme hastalığı olan vatandaşa müdahale etti. 

lkadim-belediyesi-04-002.JPG

ÖNCE DİNLEDİ SONRA TEMİZLETTİ
Verilen adresteki şikayeti yerinde ekiplerle değerlendiren İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Şeref Sarı'yı karşılayan mahalle sakinleri, "Gelen kokudan dolayı kimse bu sokaktan geçmek istemiyor. Pencereleri açıp evin içini havalandıramıyoruz, buranın temizlenmesini istiyoruz" diyerek şikayetlerini dile getirdiler.

lkadim-belediyesi-06-001.JPG

Mahalle sakinlerini dileyen Zabıta Müdürü Şeref Sarı, gerekli uyarı sonrası çöp ev haline gelen adresi Temizlik ve Fen İşleri ekiplerinin koordineli çalışmaları doğrultusunda temizleme işlemini başlattı. Çöp boşaltma ve temizlik çalışmaları ile yaşanan olumsuz durumun sona ermesi arından mahalle sakinleri, yapılan çalışmadan dolayı belediye ekiplerine teşekkür etti.
 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.