İLKADIM'DA CENAZE HİZMETLERİ ÖRNEK OLUYOR

İLKADIM'DA CENAZE HİZMETLERİ ÖRNEK OLUYOR
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ülke genelinde örnek gösterilen Cenaze Hizmetlerini anlatırken “Vatandaşlarımızın kötü günlerinde yanlarında olarak acılarını hafifletiyoruz” dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok vatandaşın sadece mutlu gününde değil acılı günlerinde de yanlarında olarak acılarını hafifleten Cenaze Hizmetleri çalışmalarını anlattı. Ülke genelinde birçok belediye tarafından örnek alınır hale gelen İlkadım Belediyesi Cenaze Hizmetleri çalışmalarına büyük önem verdiğini belirten Başkan Erdoğan Tok yıllar önce bir yakınının cenazesinde yaşadığı zorluklar nedeni ile bu konuya özellikle önem verdiğini belirterek “Cenaze sahiplerinin üzüntülü günlerinde yaslarını yaşamaktan başka bir şey düşünmemeleri için her türlü teferruatı düşündüklerini” söyledi.

resim-(2).jpeg

“VATANDAŞIMIZIN ZOR GÜNÜNDE YANINDAYIZ”
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Yakınını kaybetmek, yaşanan en acı duygulardan biridir insanoğlu için. Bu acıya bir de cenaze için yapılması gerekenler eklenince, zaman-zaman sıkıntılı durumlar yaşanabiliyor.  Cenaze sahibi ailelerimiz yazın sıcak, kışın soğuk ve yağışlı havalarda evlerin yetersiz kalması nedeniyle zor durumda kalabiliyordu. Tüm bu sıkıntılara çözüm sunan çalışmalarımız ve hizmetlerimizle vatandaşımızın zor gününde yanındayız. Sosyal belediyecilik anlayışımızla baş sağlığı dilekleri için cenaze yakınlarına misafir olan vatandaşlarımızı İlkadım Belediyesi olarak bizler ağırlıyoruz. Böylelikle vatandaşımızın en acılı gününde yanlarında olarak acılarını bir nebze de olsa azaltmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

resim-(18).jpeg

“HER AYRINTIYI DÜŞÜNÜYORUZ”
Taziye çadırlarını Karadeniz’de ilk kez Samsun’da gündeme getiren belediye olduklarını ifade eden Başkan Tok, “Biz, cenaze sahibi sadece cenazesinin acısını yaşasın, ikramla, masayla, sandalyeyle uğraşmasın, bunların tamamını biz İlkadım Belediyesi olarak üstlenelim diyerek vatandaşımızın acısını hafifleten hizmetler sunuyoruz. Her ayrıntıyı düşünüyoruz. Cenazenin nakli, yaz ve kış şartları için kurulan taziye çadırları, çeşitli  ikramlar, görevlilerimizce okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan duaların yanı sıra şehir dışında yapılacak definler için cenaze nakil araçlarımızı tahsis ediyor, cenaze yakınları için  otobüsleri vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Bunun yanı sıra hem şehir dışında yapılacak definler için araçlarımızı tahsis ediyor hem de ilçelerde gerçekleşecek definler için otobüslerimizi vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. İlkadımlı hemşehrilerimizle doğumdan ölüme kadar hayatın her anında bir arada olarak büyük bir aile oluyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum