İLKADIM'DA AİLELER MUTLU

İLKADIM'DA AİLELER MUTLU
İlkadım'da, Samsun İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Samsun’daki normal doğum sayısının artırılması ailelerin bu konuda bilgilendirilmesi amacıyla "Anne Bana Bir Şans Ver" projesi ile doğum yapan anne adaylarının bebeklerine ilk hediyeleri verildi.

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Samsun’daki normal doğum sayısının artırılması, anne adayların ve ailelerin bu konuda bilgilendirilmesi amacıyla "Anne Bana Bir Şans Ver" projesi kapsamında ilk çocuklarına kavuşan ailelerin bebeklerine ilk hediyeleri İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Selami Arslan, Samsun İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç, hastane yönetimi ve hemşireler eşliğinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde verildi. yenidoğan bebekleri kucağına alarak kulaklarına ezan okuyan Başkan Tok, aileleri tebrik ederek sohbet etti.

İLKADIM'DA AİLELER MUTLU
Normal doğumlarla bebeklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan aileler Başkan Tok’u en mutlu günlerinde yanlarında görmekten ötürü mutluluklarının katlandığını söylediler. Bebeklerine kavuşmanın mutluluğu içerisindeki aileler, yenidoğan çocuklarına bebek seti hediyesinden ötürü,  İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Selami Arslan’a ve Samsun İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç’a teşekkürlerini ilettiler.

“GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ”
“Geçmişimizden aldığımız güçle geleceğe umutla bakmamızı sağlayan bebeklerimizi ve onların anne babalarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz” diyen Başkan Tok, “Normal doğumun yeni doğan bebek ve anne sağlığı için faydalarının anneye, aileye iyi anlatılmasının büyük önemi var. Samsun İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Samsun’daki normal doğum sayısının artırılması amaçlı projenin içinde olmak bizim için çok önemli. Vatandaşlarımızın içinde olduğu her projede varız. Bu projede kuşkusuz hepimizin hayatının en güzel anları olan meleklerimizin dünyaya gelişinin sevincini paylaşıyoruz. Bizler düşündük ki İlkadım'ın en yeni üyelerinin ilk hediyesini biz vermeliyiz. Bu vesile ile hem anne ve babaları tebrik etme şansı buluyoruz hem de mutlu anlarına ortak oluyoruz. Bu güzel projede emeği olan herkese teşekkür ederken yeni doğan yavrularımızın vatanına ve milletine faydalı bireyler olmasını temenni ederim. Bizi büyük bir aile yapan sosyal belediyecilik anlayışıyla hemşehrilerimizi kucaklamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.