İLKADIM'A HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ KAZANDIRACAĞIZ

İLKADIM'A HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ KAZANDIRACAĞIZ
Kazımkarabekir mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Demirtaş,''Bulunduğumuz makam ve mevkilerin sahibi halkımızdır, bizler ise halkımıza hizmet etmekle sorumluyuz.İlkadım'a hak ettiği hizmetleri kazandıracağız'' dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlçe halkının ihtiyaçlarını ilk ağızdan duymak ve çözüm odaklı fikirler üretmek amacıyla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine gün geçtikçe yenisini ekliyor.Bu noktada halkın güvenini kazanan Başkan Demirtaş, Necmettin Bacaksız'ın düzenlediği kahvaltı programında,Kazımkarabekir mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

lkadim-belediyesi-01-005.JPG

Gerçekleşen kahvaltıya katılan ve mahalle sakinlerine hitap eden Başkan Demirtaş,''Biz şehrimizde hangi şartlar altında başkan olduğumuzun farkındayız. İlkadım'ın bize bakışını da biliyoruz. 31 Mart seçimleri bu şehrin dönüm noktasıydı. Ve bir duruş meselesiydi. Bu duruşta hakikaten İlkadım halkı çok sağlıklı bir duruş sergiledi. O sağlıklı duruşun arkasında da bize güvendi.Ben öncelikle burada olan katılımcılara ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. İlçemizi burada hayat süren halkımızla birlikte yöneteceğiz ''dedi.

lkadim-belediyesi-03-001.JPG

HER YAŞTAN İNSANIN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNE ÖNEM VERİYORUZ.
Yaptığımız hizmetlerimizi halkımıza aktarmak, mahallelerimizin eksiklerinin yerinde tespit edilmesine ve sorunların çözümüne yönelik düzenlenen buluşmalar sorunların çözümüne büyük katkı sağladığını söyleyen Başkan Demirtaş,''İlkadım Belediyesi olarak her kesimden ve her yaştan insanın görüş ve önerilerine önem veriyoruz.İlçemizin farklı mahallelerinde yaşamlarını sürdüren mahalle sakinleri,mahalle muhtarlarımızın  fikirleriyle bize yol göstermeleri ile farklı programlarla halkımızın hep yanında ve içinde olduk, onlarda sağ olsun bizi kendilerinden biri gibi görerek bizlerin yanında oldu. Bizler de hizmet için neler yapabiliriz düşüncesiyle hizmet ve çalışma planlarımızı yapıyoruz. Her mahalle için öncelikli ihtiyaç olan hizmeti tespit ediyor ve ona göre yol haritamızı çiziyoruz'' diye konuştu.

lkadim-belediyesi-04-003.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum