İLKADIM ŞANTİYE ALANINA DÖNDÜ

İLKADIM ŞANTİYE ALANINA DÖNDÜ
İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İlçenin her bir yanında devam eden çalışmaları inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Halkımıza söz verdiğimiz gibi ilçemizi ilmek ilmek hizmetle örüyoruz” dedi.

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçenin dört bir yanında ki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Zafer ve Kılıçdede Mahallesi’nde sürdürülen parke taş ve beton kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok İlkadım halkının daha ferah ve daha modern bir yaşam sürmeleri için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Başkan Tok incelemeler esnasında mahalle halkının isteklerini dinleyerek uzun süre sohbet etmedi de ihmal etmedi.

 

HER NOKTADA ÇALIŞMA VAR

İlkadım’ın daha modern daha  ferah bir ortama sahip olacağını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “İlkadım Belediyesi olarak ilçemizin dört bir noktasında çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Gerek kaldırım gerek yol açma gerek sathi kaplama çalışmalarımız her geçen gün hızla çoğalarak bölgemizin her bir yanında devam ediyor. Zafer ve Kılıçdede Mahallelerimizde devam eden parke taş ve renkli beton kaldırım çalışmalarımızı yerinde inceliyor halkımızın isteklerini dinliyoruz. Söz verdiğimiz gibi sokaklarımızı caddelerimizi ilmek ilmek örüyor hakkımızın daha ferah daha modern bir İlkadım’da yaşam sürmesi için gece gündüz, yaz kış demeden çalışıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüze ekiplerimiz sadece birkaç mahallemizde değil her mahallemizde çalışmalarına devam ediyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.