İLKADIM SAĞLIKTA BİR ADIM ÖNDE

 İLKADIM SAĞLIKTA BİR ADIM ÖNDE
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gazi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi  “Birlikteyiz” Temalı Sergisi ve Yeni Hizmete girecek olan Kafeterya Açılışını gerçekleştirdi.

Gazi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi el sanatları sergisi ve Gazi Devlet Hastanesi kafeteryası açılışı gerçekleştirildi. Açılışa İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un yanı sıra Kamu Hastaneler Birliği Gene Sekreteri Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç, Sağlık İl Müdürü Dr. Yusuf Güney, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mahmut Ulubay, Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hüseyin Yalçın Büyükkarabacak, sağlık çalışanları, hasta yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

BAŞKAN TOK’A TEŞEKKÜR

Gazi Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin düzenlediği ‘Birlikteyiz’ temalı sergisi açılışında konuşan Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mahmut Ulubay, “ Merkezimizde toplam 336 danışan hizmet alırken günlük ortalama 20 civarında danışan başvurmaktadır. Yaklaşık 30 yıldır hastalıkla mücadele eden bir bayan danışanımız 59 yaşında halen mücadelesini sürdürmekte. Bu danışanımızın evine yapılan bir ziyaret sırasında ilaçlarını düzenli kullanmadığı ve hastalığında ise bir değişiklik olmadığı ortaya çıkıyor. Bu danışanımızı merkezimizde 6 aylık düzenli bir tedavisi sonucu ise uzman kadromuz yardımıyla eski sağlığına kavuşmuştur. Bugün çalışanlarımızın desteği ile danışanlarımız tarafından hazırlanan 600 ürünün sergisini açıyoruz.  Burada eğitimi geçen herkese teşekkür ederken İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a da her konuda verdiği destekten dolayı kendisine şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

BAŞKAN TOK; “SAMSUNUMUZU SAĞLIK TURİZMİNİN BAŞKENTİ YAPACAĞIZ.”

Gazi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi  “Birlikteyiz” Temalı Sergisi ve Yeni Hizmete girecek olan Kafeterya Açılışını gerçekleştiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Samsun’un sağlık alanında büyük bir ivme kazandığını ve yeni Sağlık Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan ile bu ivmeyi daha yukaryaı taşıyacağız. Samsun’un sağlık alanındaki başarıları yadsınamayacak kadar büyüktür. Sadece yurt içinden değil yurt dışından da çok sayıda hasta Samsun’a gelerek tedavi olmaktadır. Hem devlet hastanelerimiz hem de özel hastanelerimiz adeta birbirleriyle yarışırken, sağlık alanında büyük başarılara imzalar atılmaktadır. Yerel Yönetimler olarak da bizlere düşen birinci görev bu başarıya katkı sağlamak için elimizden gelen desteği vermektir. İlçemiz sınırlarında bulunan Gazi Devlet Hastanesi başta olmak üzere tüm sağlık komplekslerine destek vermeye gayret gösteriyoruz. Sağlıklı toplum her zaman güçlü Türkiye yolundaki adımlarımızı daha büyük atmamıza yardımcı olur. Sağlık sektöründe atacağımız adımlarla Samsunumuzun sağlık turizminin başkenti yapacağız. Belediye olarak Gazi Devlet Hastanemizin çevre düzenleme çalışmalarına biz destek olduk. İlkadım Belediyesi olarak bizim hizmet alanımıza giren konular ile ilgili elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesilerek sergi gezildi. El sanatları ürünler, resimler ve fotoğraflardan oluşan sergiyi oldukça beğenen protokol üyeleri eserleri ortaya çıkaran sanatseverlere teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.