İLKADIM SAĞLIĞA ÖNEM VERİYOR

İLKADIM SAĞLIĞA ÖNEM VERİYOR
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve Belediye personeli, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında sağlık taramasından geçirildi.

İlkadım Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleştirilen sağlık taramasında öncülük eden Başkan Tok; " Sağlıklı hizmet için sağlıklı personel" diyerek insan sağlığının önemine dikkat çekti.İlkadım Belediye personeli Sağlık ekibi ile geniş kapsamlı sağlık taramasından geçti. Sağlık taraması kapsamında personele Akciğer filmi, EKG ve kan testlerini içeren sağlık taraması uygulandı. Sağlık taraması kapsamında elde edilecek veriler personele ait sağlık takibi dosyalarına işleneceği bildirildi. Ortaya çıkabilecek sağlık problemlerinin önceden belirlenmesinin yanı sıra, mevcut sağlık problemlerinin ortaya konulmasının amaçlandığı sağlık taramasında elde edilecek sonuçlar, çeşitli testlerden geçirilen işçi ve memurların sağlık takip dosyalarına işleneceği ifade edildi Çalışan belediye personelinin sağlığının, kendileri için çok önemli olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkan Erdoğan Tok, “Belediyemiz bünyesinde tüm iş kollarında çalışan personelimizin sağlığı bizim için çok önemli. İlkadım Belediyesi olarak iş sağlığı ve güvenliği noktasında hassasiyetimiz sadece sözde değil icraatta gösteriyoruz.“ dedi. 

“HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK”
Daha güzel bir İlkadım için var güçleriyle çalışan Belediye personelinin sağlığının, kendileri için çok önemli olduğunu belirten Başkan Tok, “Belediyemiz personeline, yapmış oldukları işe bağlı olarak gelişebilecek sağlık problemlerini önceden tespit etmek ve çalışanları bu risklerden korumak amacı ile sağlık taramasından geçiriyoruz. Amacımız eğitimli ve sağlıklı personelimizle halkımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek. Halkımıza hizmetin aksamaması için özveri ile çalışan belediye personelimizin bilinçli ve sağlıklı olması önceliğimizdir. Hizmet verimliliği sağlıktan geçer. Sağlıklı yaşam, sağlıklı hizmettir “ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.