İLKADIM KIŞA HAZIR

İLKADIM KIŞA HAZIR
İlkadım Belediyesi Ekipleri karla mücadeleye hazır

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü geçtiğimiz yıl başarıyla sonuçlanan karla mücadele çalışmalarına bu yıl da sayısı arttırılan iş makineleri ve ekipleri ile hazır.

Bütün Şehir Yasası ile genişleyen sorumluluk alanına rağmen ağır kış şartlarına ve yüksek mahallelerde başlayan kar yağışlarına karşı İlkadım Belediyesi olarak hazır olduklarını belirten İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Karaduman; "17 adet iş makinesi ve 40 personel ile kış ve karla mücadele için hazırlıklarımızı tamamlamış durumdayız. İlçe merkezine nispeten daha uzak olarak düşünülen mahallelerimizin ulaşım problemleri yaşamaması için ekiplerimiz 24 saat hazır beklemektedir" şeklinde konuştu.

KAR BİZİM İÇİN KORKU DEĞİL GÜZELLİKTİR

Kış aylarının korkulacak değil tıpkı diğer mevsimlerde olduğu gibi kendine has güzelliklerinin yaşanacağı aylar olduğunun altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada; "Kış ve kar yağışı eskiden olduğu gibi korku ve çile değil görsel olarak bir güzellik ve doğanın bir gerekliliğidir. Biz İlkadım Belediyesi olarak her sene artan tecrübe ve iş gücümüz ile İlkadımlı hemşerilerimize kar ile mücadelede içlerinin rahat olmasını söylüyoruz. Yüksek mahallelerimizde kar nedeniyle ulaşımın aksamaması için yağışlar henüz yoğunlaşmadan tüm önlemlerimizi almış durumdayız. 3 adet greyder, 4 adet kepçe, 6 adet cays, 1 adet yükleyici, 2 adet tuzlama arcı, 1 adet kar küreme aracı ve 24 saat hazır bekleyen 40 kişilik ekibimizle kışı karşılıyoruz" dedi.

ASILSIZ İHBARLARDAN KAÇINALIM

İlkadım Belediyesi İletişim Merkezine 7 gün 24 saat her konuda olduğu gibi yol tuzlama ve açma talepleri için de ulaşabilineceği belirtilirken, daha önceki senelerde yaşanan asılsız ihbarların sağlık problemi gibi hayati önem taşıyan durumlara müdahalenin gecikmesine neden olabileceğinin altı çizilerek vatandaşlarımızdan konuya gereken hassasiyetin gösterilmesi istendi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.