ILKADIM' IN MİNİK YILDIZLARINDAN KONSER

ILKADIM' IN MİNİK YILDIZLARINDAN  KONSER
İlkadım Belediyesi, Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu, ‘Yıl Sonu Öğrenci Etkinlikleri’ programı kapsamında keyifli bir konsere imza attı.

Yaklaşık birbuçuk saat süren konserde,

Türk Sanat Müziği'nin sevilen 21 eserini başarıyla seslendiren minik öğrenciler performansları ile göz doldurdu.

Konsere İlgi Yüksek...

İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürü Davut Erişgin, İlkadım Belediyesi Basın Yayın - Halkla İlişkiler ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Oktay Çakır, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Ferhat Aslan, On Dokuz Mayıs Üniversitesi Devlet Konservatuvar Geleneksel Türk Müziği Bölümü Ana Sanat Dalı Başkanı Doç. Dr Serhat Yener ve çok sayıda müzikseverin katıldığı gecede İlkadım Belediyesi Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu öğrencileri, yeteneklerini Atatürk Kültür Merkezi'nde  gerçekleştirilen muhteşem konserde gözler önüne serdi. Çocuk korosu, Bahar Çalık’ın şefliğinde unutulmaz bir gece yaşatırken minik sanatçılar yetenekleriyle göz doldurdu.

 

“İlkadım' da 7'den 70'e Sanat Var”

Müzik ile ilgilenen  çocuklarımız  hem kendini hem arkadaşlarını dinlediği için, paylaşma, arkadaşlık ve özgüven duyguları gelişiyor diyen İlkadım Belediyesi  Basın Yayın - Halkla İlişkiler ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Oktay Çakır,” Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'un himayelerinde tertip ertiğimiz bu programda  çok güzel bir geceyi bizlere yaşatan koromuza teşekkür ediyorum. Kültür Merkezi’mize bağlı olarak çalışan konservatuar ekibimizi çok daha iyi noktalara götüreceğimiz çalışmalarımızla sizlerin huzurunda olmaya devam edeceğiz. İlkadım ‘da Kültür Merkezlerimizle her yaştan hemşehrilerimizi sanat ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel gecede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürü Davut Erişgin ve İlkadım Belediyesi  Basın Yayın - Halkla İlişkiler ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Oktay Çakır Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu’nu ve Koro Şefi Bahar Çalık’a  performanslarından ötürü tebrik ederek ve teşekkür plaketi takdim ettiler. Keyifli anlara imza atılan gecede öğrencilerin sevincine aileleri de ortak oldu.

Türk Sanat Müzigi Çocuk Korosu Şefi  Bahar Çalık performanslarından ötürü tebrik edildi. Programın anısına  Çalık'a çiçek, teşekkür plaketi takdim edildi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.