"İLKADIM HAZIR"

"İLKADIM HAZIR"
AK Parti İlkadım İlçe daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı'nda İlkadım'ın 2015 seçimlerine güçlü bir şekilde hazır olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok...

"İlkadım 2015 Haziran seçimlerine dimdik güçlü dinamik bir şekilde hazır " dedi.

AK Parti İlkadım İlçe daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı Tarihi Acem Tekkesi  Kültür ve Sohbet evinde yapıldı. Toplantıya İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlkadım İlçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti İlkadım Teşkilatı olarak yeni İl Başkanı Muharrem Göksel'in her daim yanlarında oldukları Belirten AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, "1 Şubat tarihi itibari ile 5. olağan kongre sürecimizi tamamladık. Çıkmış olduğu bu yolculukta İlkadım Ailesi olarak başarılar diliyoruz. Daha önce belirtimiz gibi AK Parti İlkadım İlçe teşkilatı olarak dimdik kendilerinin yanında olacağımızı söylemek istiyorum. 2015 Genel seçimleri gibi önemli bir seçim süresince yanında olmaktan birlikte çalışmaktan onur ve mutluluk duyacağız" dedi.

"CADDE-CADDE SOKAK-SOKAK GEZECEĞİZ"

Yaklaşan 2015 seçimlerinde cadde cadde, sokak sokak gezerek çalışmalara hız kesmenden devam edeceklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kongreler süreçlerini Allah'ın izniyle sağ salim bitirdik. Yenilenmiş İlkadım İlçe teşkilatımız ile yolumuza hızla devam ediyoruz. Son olarak İl Kongremizi gerçekleştirdik. Samsun 2015 Haziran seçimlerine dimdik güçlü dinamik bir şekilde hazır hale geldi. İnanıyoruz ki teşkilatlarımız geçmiş dönemde ki almış olduğumuz oy oranını yakalayacak hatta daha üzerine çıkacak. Teşkilatlarımıza bu seçimde önemli yükler düşüyor. Bizlerde belediye başkanı olarak bu süreçte her zaman her daim beraber olacağımızı, sahada beraber koşturacağımızı, sokak sokak, ev ev, cadde cadde gezeceğimizi ifade etmek istiyorum. AK Partili bir belediyeyle beraber teşkilatın çalışması oldukça güzel. 30 mart seçimlerinin o yoğun çalışmasının ardından bir belediyemiz olmasaydı seçimlere yenik başlıyor olacaktık. Şimdi ise daha güçlü daha dinamik bir şekilde seçimlerimize hazırlanarak İlkadım'da AK Parti rekorunu yenileyeceğiz" dedi.

"DAVASINA SAHİP ÇIKAN GÖNÜLLER"

AK Parti Ailesinin tepeden tırnağa dava gönüllüsü olduğunun altını çizen AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, "Böyle güzel bir akşamda partililerimiz ile bir arada olmaktan mutluluk ve onur duyuyorum. Tamamlanan kongrelerimiz sonrası AK Parti Samsun'da seçimlere hazır bir hale geldi. Daha dinamik daha heyecanlı bir şekilde seçimlere gireceğiz. AK Parti ailesi tepeden tırnağa herkes davasına sahip çıkan, davası için mücadele eden mensuplardır. Genel seçimlere güçlü ve karalı bir şekilde çıkarak her geçen seçim yenilediğimiz oy oranımızı tekrar yenileyerek Başbakanımıza karşı yüzümü kara çıkarmayacağız" diye konuştu.

 

Başkanlar daha sonra partililerle yakından ilgilenerek sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum