İlkadım Güney’e Doğru Büyüyor

İlkadım Güney’e Doğru Büyüyor
Şehrin güney koridorunda geliştiğini söyleyen Başkan Tok, Kentleşmenin kuzey-güney istikametinde ilerlemesiyle yeni yerleşim merkezlerinde yeni yollar açtıklarını söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  Kavacık mahallesinde yeni yol açma çalışmalarını inceledi. Yapılan her çalışmayı yerinde inceleyen Tok, Amaçlarının İlkadım’da her noktaya eşit hizmet götürmek olduğunu ifade etti.

 

YAPILAN HER ÇALIŞMA TAKİPTE.

 

Fen İşleri  Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin ilçenin güney koridorunda gelişen mahallerden birisi olan Kavacık mahallesindeki yeni yol açma çalışmalarını kontrol eden Başkan Erdoğan Tok, Kent merkezindeki yığılmanın önüne geçmek, karmaşıklığa çözüm bulmak ve ilçenin güneye doğru gelişmesini sağlamak amacıyla yeni yol açma çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.  Yapılan çalışmaları her fırsatta yerinde kontrol eden Başkan Tok,  ilçe genelinde yürütülen mevcut çalışmaların bir an önce tamamlanması ve vatandaşın hizmetine sunmak için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.

 

HİZMET HER NOKTAYA ULAŞIYOR

 

İlkadım’da kentleşmenin sahil kısmından güney koridorunda ilerlemesiyle yeni yollar açılmasına ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Başkan Erdoğan Tok, “ Daha modern bir İlkadım inşa etmek için yeni yol açıyoruz. İlçemizi hak ettiği çağdaş görünüme kavuşturmak için her noktaya hizmet götürüyoruz. Bu manada Kavacık’ta gerçekleştirdiğimiz yeni yol açma ve çevre bağlantı yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Yoğun mesai harcayan ekiplerimiz alt yapı ile ilgili teknik işlemlerini sonlandırdıktan sonra çehreye yakışan bir çalışma ile yeni yollarımızı en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.