İLKADIM GELECEK NESİLLER İÇİN KOLLARI SIVADI

İLKADIM GELECEK NESİLLER İÇİN KOLLARI SIVADI
Bilinçli ve topluma faydalı bir gençlik için çalışmalarını sürdüren İlkadım Belediyesi, Mahalle-Mahalle gençlik çalıştaylarına ara vermeden devam ediyor.

 İlkadım ilçesi sınırları içinde mahallelerde yapılan toplantılara gençlerin sorunlarını ivedi bir şekilde çözüme kavuşturuyor.

 

İlkadım Belediyesi ve İlkadım Kent Konseyi tarafından başlatılan mahalle mahalle gençlik çalıştayları hız kesmeden devam ediyor.  Gençlerin sorunlarının çözülmesi, isteklerinin değerlendirilerek yerine getirilebilmesi amaçlı İlkadım Belediyesi ve İlkadım Kent Konseyi tarafından gerçekleştirilen Mahalle-Mahalle Gençlik Çalıştayı’nın beşincisi İlkadım Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıya İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Musa Yüksel, İlkadım Kent Konseyi Başkanı Bünyamin Kocaoğlu, İlkadım Belediyesi Muhtarlıklar Müdürü Zeki Sarıibrahimoğlu, mahalle muhtarları, mahalle gençleri ve sakinleri katıldı.

 

İlkadım Kent Konseyi olarak gençlere büyük önem verdiklerini ifade eden İlkadım Kent Konseyi Başkanı Bünyamin Kocaoğlu “Artık gençlerimizi dünya gençleri  ile rekabet edecekleri bir duruma getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Dünyamız oldukça hızlı değişiyor ve gelişiyor. Geleceğimiz oldukça çok önemli. Ne kadar sigara içmeyen uyuşturucu kullanmayan ne kadar temiz evlat da yetiştirsek Dünya ile entegre olmayan Dünyada ki gelişmeleri anlamayan onlarla birlikte bir seviyeye ulaşmayacak bir nesil yetiştirmezsek yine kararır.  Bu çalıştaylarımızda geleceğimiz için büyük adımlar atıyor gençlerimizi aydınlık bir geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

 

Gerçekleşen gençlik çalıştayları ile gençlerin isteklerini ivedi bir şekilde yerine getirildiğini belirten İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Musa yüksel, “Belediyemiz ve kent konseyimizin mahalle-mahalle gençlik çalıştayınbeşincisini icra ediyoruz. Bu çalıştaylar belediyemiz tarafından oldukça önemli çalışmalardır. Gelecek nesillerin topluma faydalı olmaları için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizin bulunduğu toplum  içerisinde külfet olan değil nimet olan nesil olarak olması hepimizin isteğidir. Gençlerimiz keşfedilmeyi bekleyen bir hazinedir. Mahalle Mahalle başlattığımız gençlik çalıştaylarımızda gençlerimizin çocuklarımızın isteklerini değerlendiriyoruz.  Gençlerimizin ortaya çıkan sorunlarını ivedi bir şekilde çözüme kavuşturarak yeni hizmete imza atıyoruz. Gençlik bizim hakikaten umudumuz, ümidimiz, geleceğimizdir” dedi.

Toplantının ikinci aşamasında mahalle sakinlerine ve gençlere  moderatörler eşliğinde sorun tespitleri ve çözüm analizleri  yapıldı. Çalıştay sonunda katılımcılara katılım belgeleri İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Musa Yüksel tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.