İLKADIM BELEDİYESİNDEN GENÇ ÇİFTE DESTEK

İLKADIM BELEDİYESİNDEN GENÇ ÇİFTE DESTEK
Samsun'un İlkadım ilçesinde maddi imkansızlıklar nedeniyle evlilik hayallerini erteleyen genç çiftin yardımına İlkadım Belediyesi yetişti.

Gençlerin, evlenmek için önlerindeki engelleri kaldıran İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü ve Kadın Koordinasyon Merkezi , genç çiftin ihtiyacı olan ev eşyasını karşıladı.Hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam eden İlkadım Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş, yeni evlenecek ihtiyaç sahibi  aileye destek oldu.

lkadim-belediyesi-4-001.JPG

Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar,Sosyal Yardım Müdürü vekili Mehmet Horasan birlikte yeni evlenecek genç çiftin evlerine  oturma gurubu,masa takımı,yatak odasında beyaz eşya grubu ve mutfak eşyalarını tedarik ederek mutluluklar dileyen Kadın Koordinasyon Merkezi Fahri Başkanı Lütfiye Demirtaş, Hayırsever vatandaşlarımız sayesinde ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunarak güzel bir dayanışma örneği sergiliyoruz.Hayırsever vatandaşlarımızdan aldığımız eşyalar ile ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ülkemizin bu zor günlerinde vatandaşlarımıza destek olmak bizim en önemli görevlerimizdendir. İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza sevgi elimizi uzatıyoruz” dedi.

lkadim-belediyesi-1-002.jpg

"Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum"
Hayalini kurduğumuz evi gerçekleştiren ve duygu dolu dakikaları yaşayan ihtiyaç sahibi genç çift,'' Başta Hayırseverler olmak üzere, İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş'a  ve burada emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum''dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.