İLKADIM BELEDİYESİNDE ZEYNEL KAYA İŞBAŞINDA

İLKADIM BELEDİYESİNDE ZEYNEL KAYA İŞBAŞINDA
18 Nisan 2019 tarihinde manşet haberi olarak verdiğimiz Ahmet Okuyucu’nun adamı olarak bilinen Zeynel Kaya, İlkadım Belediyesinde çalışan Hakan Coşkun’un üzerine çay suyu dökerek yaktı.

Ahmet Okuyucu’dan güç alarak İlkadım Belediyesinde adeta terör estiren Zeynel Kaya’nın bu tavrı ‘Zeynel işbaşında’ yorumlarına neden oldu. Belediyede işçi olan Kaya’nın bu olaydan sonra belediyeden atılması beklenmekte.

yyyyy-001.jpg

SÜREKLİ RAHATSIZLIK VERİYOR
Ahmet Okuyucu’ya yakınlığı ile bilinen ve İlkadım Belediyesinde işçi olarak çalışan yerel seçimlerde Okuyucu ile Demirtaş’ın omzuna elini atarak poz veren Zeynel Kaya’nın sürekli olarak belediyede huzursuzluk çıkarıp hem çalışanları hem de amirlerini rahatsız ettiği son olarak da belediye çalışanı Hakan Coşkun’u çay dökerek yakması bardağı taşran son damla olarak nitelendirildi. Kaya’nın iş akdinin derhal feshedilerek belediyeden uzaklaştırılması ve ona destek olduğu iddia edilen Ahmet Okuyucu’nun da belediyeye sokulmaması gerektiği belirtildi.

foto-5-horz.jpg

OLAYA SAVCILIK EL KOYMALI
Zeynel Kaya’nın belediye çalışanlarına yönelik yaptığı yanlış davranışlarla ilgili gereken işlemlerin yapılması ve son orak Hakan Coşkun’u çay suyu ile yakması olayına Cumhuriyet Başsavcılığının el koyması beklenmekte. Gazete olarak olayın yakından takipçisi olacağımızın ve kamuoyunu bilgilendireceğimizin bilinmesini isteriz.

foto-3-horz.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.