İLKADIM BELEDİYESİNDE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ

İLKADIM BELEDİYESİNDE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ
İlkadım Belediyesi ile Türk Yerel-Sen Hizmet Sendikası arasında belediye çalışanı memurlar için Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

İlkadım Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen buluşma ile İlkadım Belediyesi ile Türk Yerel-Sen Hizmet Sendikası arasında belediye memurlarına yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. İmza törenine İlkadım Belediye başkanı Necattin Demirtaş’ın yanı sıra Türk Yerel-Sen Hizmet Sendikası Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz, Türk Yerel-Sen Hizmet Sendikası Başkan Yardımcıları Ali Rıza Kayar ve Hasan Hüseyin Uygun, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, sendika üyeleri ve belediye çalışanları katıldı.İmzalanan sözleşmenin ardından belediye memurları adına Başkan Demirtaş’a teşekkür eden Türk Yerel-Sen Hizmet Sendikası Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz; “İlkadım Belediyesi ile gerçekleştirdiğimiz sözleşmenin hem memurlarımız hem de İlkadım için hayırlı olmasını dileriz. Çalışanların şartlarının iyileştirilmesi beraberinde yaptıkları işlerde ki başarı oranını da artıracaktır. Bu nedenle hem memurlarımızın refah seviyelerini artırmak hem de İlkadım’da hizmetlerin daha başarılı seviyelere yükselmesi adına bu anlaşmanın önemli olduğunu düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

dengeeeeeeeeee-4.JPG

"İLKADIM KAZANACAK"
Belediye memurlarının belediye bütçesinin el verdiğince refah seviyelerinin en üst seviyede olması için gerekli adımları atmaya her zaman hazır olduklarının altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Biz yerel yöneticiler sendikalarımız aracılığı ile her zaman çalışanımızın yanında yer almalıyız. Bütçeler doğrultusunda çalışanlarımızın gelirlerine her zaman en üst seviyede tutmayı amaçlıyoruz. Böylece çalışanlarımızın performansını daha yukarılara taşıyarak neticede İlkadım’a en iyi hizmetlerin ortaya çıkmasını amaçlıyoruz. Bugün Türk Yerel-Sen Hizmet Sendikası ile Sosyal Denge Sözleşmesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sözleşmemizin memurlarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

dengeeeeeeeeee-1.JPG

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum