İLKADIM BELEDİYESİ'NDE BAYRAM HEYECANI

İLKADIM BELEDİYESİ'NDE BAYRAM HEYECANI
Kurban Bayramı öncesi mesainin son gününde İlkadım Belediyesinde bayram heyecanı vardı

 İlkadım Belediyesi'nde Kurban Bayramı öncesi mesainin son gününde bayramlaşma heyecanı yaşanırken şehir dışında bulunan Başkan Tok’un personele mesajını Başkan Yardımcıları Erol Köroğlu ve Musa Yüksel iletti.
 Kurban Bayramı önce mesainin son gününde İlkadım Belediyesinde bayram heyecanı vardı. Başkan Yardımcıları Erol Köroğlu ve Musa Yüksel İlkadım ve Gazi Hizmet Binaları, Derebahçe Sosyal Tesisleri, Hanımlar Lokali, Yıldıray Çınar Kültür Merkezi, Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyelerinde personel ile bayramlaşırken İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un bayram tebrikini ilettiler.
“KURBAN BAYRAMI KÜSLÜKLERİN BİTMESİNE VESİLE OLSUN”
 Mesajında birlik vurgusu yapan Tok;“Bayramlar, toplumsal hayata ayrı bir güzellik ve zenginlik katarken, milletimiz için de kucaklaşma ve kenetlenme günleridir.Kurban Bayramı bütün küslüklerin bitmesine,milletimizin kucaklaşmasına ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olsun. Bu mübarek Kurban Bayramında canlarını vatan, millet ve devlet uğruna feda eden, sahip olduğumuz tüm değerleri bizlere armağan eden şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyorum.Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin bozulmaması dileğiyle tüm hemşerilerimin Kurban Bayramını kutlar, bayram coşkusunun ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim" diye konuştu.
“İLKADIM BÜYÜK BİR AİLE”
 Bayramlaşma merasimine katılamamaktan dolayı üzüntü duyduğunu belirten Başkan Tok; İlkadım son yılların en büyük yükselişi ile altın çağını yaşarken bu hizmetlerin arkasında gece gündüz demeden canla başla çalışan belediyemizin personelleri var. Değerli vatandaşlarımıza birliktelik mesajları verirken en güzel örneği mesai arkadaşlarımızla büyük bir aile olarak gösteriyoruz. Bu birliktelikle İlkadım’a ve şehrimize kaliteli bir hizmet anlayışı sunmayı hedefliyoruz. İlkadım büyük bir aile belediye çalışanları olarak bizlerde bu ailede hizmet görevini üstlenmekten onur duyuyoruz. İlkadım’a hizmet için büyük bir özveri ile çalışan mesai arkadaşlarımın mübarek Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.